Seleccionar página

 

 

Cada parella és un món, ple de vivències i experiències. El dia de la boda cal viure-ho i sobretot sentir-ho.

El vostre dia , tal com com l’havíeu imaginat sempre, agafa forma i es converteix en realitat viscuda i ara queda en la memòria de tots i plasmada en  imatges per sempre.

La boda de Cristina i Albert estava plena de sentiment des del primer moment. Omple de gestos, detalls i notes de personalitat que ells havien dissenyat amb amor i il·lusió.

Gaudir fotografiant una parella cridant que s’ama és bell però les bodes són dies plens de moments d’afecte, familia, amistat ,companyerisme i agraïment; gaudeixo fotografiant instants veritables on els sentiments estan a flor de pell.

 Fotografio la gran festa de l’amor, la vida i els sentiments.
——————————

Cada pareja es un mundo, lleno de vivencias y experiencias.  El día de la boda hay que vivirlo y sobretodo sentirlo.Vuestro día , tal  como la habíais imaginado ,coge forma y se convierte en realidad vivida y ahora queda en la memoria de todos y plasmada en imágens para siempre.

La boda de Cristina i Albert estaba llena de sentimiento desde el primer momento. Llena de  gestos, detalles y notas de personalidad que ellos habían diseñado con amor y ilusión.

Disfrutar fotografiando  una pareja gritando que se  ama es bello pero las bodas son días llenos de momentos de cariño, familia, amistad ,compañerismo y agradecimiento; disfruto fotografiando instantes  verdaderos donde los sentimientos están a flor de piel.

 

Fotografío la gran fiesta del amor, la vida y los sentimientos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cristina i Albert, juliol2014. Lleida

 
SUS_3761 copia

 

 

 

 

 

 

 

Cristina i Albert,  agost2014 . Molí del Duc.

 
SUS_8462 copia
 
SUS_8502 copia

 

 
SUS_8627 copia

 

 

 

 
SMG_9539 copia
 
SMG_9546 copia

  
SMG_9776 copia
    
SUS_9216 copia

 
SUS_9142

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This