Seleccionar página

 

Aquesta Voluntat Contraposada és molt especial, us aviso per endavant. Avui vinc  amb retrats de gestos amagats i amb experiència creativa y  personal.

Tots sabem que la creativitat és fer créixer quelcom del no-res així que  el Josep és l ‘»ésser creatiu»per excel·lència  perquè si li doneu res,  ell  us crea una realitat plena de vida ; i també és infògraf. Infògraf  se’n diu  de qui fa infografies, és a dir de qui ens informa de forma visual i esquemàtica amb resum de dades i ens explica temes difícils a través d’informació ben ordenada i gràfics fàcils d’assimilar(ho defineixo perquè ell sempre es queixa que la gent no sap  qui és ni què és ).

Ell va aprendre a veure fa ja uns quants anys, i després a mirar, i després a veure més enllà.

Un ésser creatiu se sent, fa olor, es toca, s’escolta, es troba el gust i es veu ,des de la forma d’estimar i descobrir el món fins a la manera de solucionar ,de manera innovadora ,els desafiaments que se’ns presenten en la vida i desenvolupar el potencial de cada individu. La creativitat, sens dubte, és un factor protector. El Josep també es protegeix amb la creació. La naturalesa i  el creador que hi ha en  el Josep ens ensenyen que la vida és un permanent renéixer, que no cal morir per tornar a néixer . Parlar una estona amb ell d’ell és una experiència de vida i humanitat plena d’emocionant força.  Un artista fort i vulnerable perquè una capacitat que tenen en comú totes les Voluntats Contraposades que fotografio i us presento aquí  és certa vulnerabilitat que ajuda a connectar amb els altres. La vulnerabilitat del Josep és provocadora i estereotipada amb una miqueta de suau agressivitat . M’agrada veure tot això en el resultat de la sessió de fotos. Ell es coneix bé i va voler mostrar-m’ho darrere dels seus gestos, només calia deixar que tot allò fluís. Va fer un bon resum visual d’unt ema tan complicat com és el seu caràcter, em va informar de forma visual  i esquemàtica d’ell mateix durant aquella intensa fracció de temps sota les llums de l’estudi. Les llums van fer la resta.

 

 

Josep ,segueix enfortint-te , però no t’endureixis mai, conserva la sensibilitat que et fa tan creatiu.Gràcies per «ser», i ara recordem junts i sempre que un dia sense somriure, és un dia perdut.

 

 

 

—————————————–

 

Esta Voluntad Contrapuesta es muy especial, os aviso por adelantado. Hoy vengo con retratos de gestos escondidos y con experiencia creativa y personal.Todos sabemos que la creatividad es hacer crecer algo de la nada así que Josep es l ‘»ser creativo»por excelencia porque si le dáis nada, él os crea una realidad llena de vida ; y también es infógrafo. Infógrafo se dice de quien hace infografías, es decir de quienes nos informa de forma visual y esquemática con resumen de datos y nos explica temas difíciles a través de información muy ordenada y gráficos fáciles de asimilar(lo defino porque él siempre se queja que la gente no sabe  quien es ni qué es ).Él aprendió a ver hace ya unos cuántos años, y después a mirar, y después a ver más allá.

Un ser creativo se siendo, se huele, se toca, se escucha, se encuentra el gusto y se ve , desde la forma de amar y  descubrir el mundo hasta la manera de solucionar ,de manera innovadora ,los desafíos que se nos presentan en la vida y desarrollar el potencial de cada individuo. La creatividad, sin duda, es un factor protector. Josep también se protege con la creación. La naturaleza y el creador que hay en Josep nos enseñan que la vida es un permanente renacer, que no hay que morir para volver a nacer . Hablar un rato con él de él es una experiencia de vida y humanidad llena de emocionante fuerza. Un artista fuerte y vulnerable porque una capacidad que tienen en común todas las Voluntades Contrapuestas que fotografío y os presento aquí es cierta vulnerabilidad que ayuda a conectar con los otros. La vulnerabilidad de Josep es provocadora y estereotipada con un poquito de suave agresividad . Me gusta ver todo esto en el resultado de la sesión de fotos. Él se conoce bien y quiso mostrármelo detrás de sus gestos, sólo había que dejar que todo aquello fluyera. Hizo un buen resumen visual de un tema tan complicado cómo es su carácter, me informó de forma visual y esquemática de él mismo durante aquella intensa fracción de tiempo bajo las luces del estudio. Las luces hicieron el resto.

Josep ,sigue fortaleciéndote , pero no te endurezcas nunca, conserva la sensibilidad que te hace tan creativo. Gracias para «ser», y ahora recordamos juntos y siempre que un día sin sonreír, es un día perdido.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

josep pulido, infògraf

 

Pin It on Pinterest

Share This