Seleccionar página

 

Hi ha rostres que es converteixen en paisatges, amb relleus que expliquen la persona, com és  ara el de  l’Estanis ; però ell avui ha vingut a l’estudi  a amagar el seu rostre i mostrar-me l’amor que sent per la creativitat i l’art que ha marcat, marca i marcarà sempre  la seva vida.

Diuen que l’adversitat torna a l’home savi i creatiu perquè crear és trobar solucions útils ,inventar sorpreses que funcionin , i la vida és adversitat i sobreviure és crear….. què hi ha més creatiu que reinventar-se i lluitar per seguir en allò tant efímer que és defineix com a «moda»!. La moda com a manera, ús o costum que està en auge per un temps determinat en un lloc determinat i PROU,  però  ell sap que la moda es fa eterna si es fica notes d’amor a l´ús i les formes.

Em parlat  avui de creativitat i vida! I en creativitat i en la vida el més important no és el que cerques sinó el que trobes, però això sí: has de buscar. Ell ha trobat i ha reinventat la moda  i la seva vida amb allò tant sutil que és l’estil.
La creativitat és la capacitat de crear, de produir coses noves, útils i valuoses, és la capacitat d’un cervell per arribar a conclusions  i resoldre problemes .L’activitat creativa ha de ser intencionada i apuntar a un objectiu, és  un procés que es desenvolupa en el temps i que es caracteritza per l’originalitat, per l’adaptabilitat i per les seves possibilitats de realització concreta.
Jo vaig conèixer fa 15 anys a un noi que sabia d’amor, de creació,d’il.lusions,  d’objectius , de vida i de moda i avui l’he tornat a trobar.

La moda és sinònim d’efímer, d’allò que és, ha estat  i ja no serà més,diuen que la moda és allò que caduca però…… l’estil no, l’estil perdura  .L’Estanis Solsona  té estil i amb ell crea moda.
Gràcies Estanis per acceptar que et miri i aportar tant al meu retrat. Ha estat un plaer  tornar a veure’t i aprendre que és ser creatiu també en la vida, perquè la moda són maneres.

Una forta abraçada ,valent!.

 

 

 

———————————————————-

Hay rostros que se convierten en paisajes ,con relieves  que explican la persona como es el de  Estanis ,pero él hoy ha venido al estudio a esconder su rostro y mostrarme el amor que siendo por la creatividad y el arte que ha marcado, marca y marcará siempre su vida.

Dicen que la adversidad vuelve al hombre sabio y creativo porque crear es encontrar soluciones útiles ,inventar sorpresas que funcionen , y la vida es adversidad y sobrevivir es crear….. qué hay más creativo que reinventarse y luchar para seguir en aquello tanto efímero que es define como «moda»!. La moda como manera, uso o costumbre que está en auge por un tiempo determinado en un lugar determinado y BASTA, pero él sabe que la moda se hace eterna y por siempre jamás si se mete notas de amor al uso  y a las formas.

Hemos hablamos hoy de creatividad y vida ! Y en creatividad y en la vida lo más importante no es el que buscas sino el que encuentras, eso sí : has de buscar. Él ha encontrado y ha reinventadola moda y su vida con estilo.
La creatividad es la capacidad de crear, de producir cosas nuevas, útiles y valiosas, es la capacidad de un cerebro para llegar a conclusiones  y resolver problemas .La actividad creativa tiene que ser intencionada y apuntar a un objetivo, es un proceso que se desarrolla en el tiempo y que se caracteriza por la originalidad, por la adaptabilidad y por sus posibilidades de realización concreta.
Yo conocí hace 15 años a un chico que sabía de amor, de creación,de ilusiones, de objetivos , de vida y de moda, hoy le he vuelto a encontrar.

La moda es sinónimo de efímero, de aquello que es, ha sido y ya no será más,dicen que la moda es aquello que caduca pero el estilo no. el estilo perdura. Estanis tiene estilo y con él crea moda.
Gracias Estanis para aceptar que te mire y aportar tanto a mi retrato. Ha sido un placer volver a verte y aprender que es ser creativo también en la vida, porque la moda son maneras.

Un fuerte abrazo ,valiente!.

 

 

 

 

Estanis Solsona, dissenyador de moda, agost2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This