Seleccionar página

 

 

Jo sempre les veig com a dones fortes, plenes d’energia, amb una força interna superior. La seva mirada és ara i per sempre bella i el seu cos transformat meravellosament en pur amor és  el protagonista de les meves sessions d’estudi.

 

M’encanta explicar aquest estat femení amb aquests retrats d’estudi on busco sempre la màxima simplicitat en quan fons , vestuari i llum perquè sobretot el seu gest sigui el gran protagonista al costat del silenci.

Les seves formes rodones  són feminitat pura , estan plenes de protecció ,tranquil·litat, suavitat, delicadesa, intimitat i amor.

La seva transformació evoca evolució, és la forma perfecta,la forma rodona ens produeix sensació d’ harmonia, tendresa, fragilitat i moviment alhora.

Jo també he gaudit, ja fa temps però amb el record sempre a flor de pell, d’aquest  gran moment intens en els meus dos embarassos que m’han portat allò més bonic que tinc, els meus dos fills. Vaig ser molt feliç aquells mesos i em sento molt propera a elles quan les tinc davant de la càmera, sento molta connexió i us confesso que encara certa enveja sana i femenina, però que això  no surti d’aquí.

Són dones que en aquest moment de la seva vida se senten plenes d’amor i vida. Durant la sessió sempre hi ha un instant en què descobreixo com elles s’abracen a si mateixes , abracen a la il·lusió,a l’esperança , al futur i sobretot abracen a la VIDA; aquest  és l’instant que vull capturar i oferir-les amb les meves fotos, i avui deixar-vos aquí.

Mirar-les, observar-les. Elles han estat en aquests últims mesos en el meu estudi regalant-me la seva bellesa i m’han transmès part de la seva força , tinc la sensació que qui les mira, i no només les veu, a elles i a aquestes imatges té la possibilitat de rebre aquesta energia.

Trobeu la feminitat i la força en totes elles, perquè allí estan en la seva intimitat i és ara per tots nosaltres també.

Gràcies a totes vosaltres per transmetre’m una miqueta d’aquesta energia que genereu en aquesta etapa meravellosa de les vostres vides.

Sou la BELLESA.

 

——————————————————————————–

 

 

Simpre  las veo como  mujeres fuertes, llenas de energía, con una fuerza interna superior. Su mirada es ahora y  para siempre  bella y su cuerpo transformado maravillosamente en puro amor es el protagonista d e las sesions fotográficas de embarazo.

Me encanta explicar este estado femenino con estos retratos de estudio donde busco siempre la máxima simplicidad en cuanto fondo , vestuario y luz para que sobretodo su gesto sea el gran protagonista junto al silencio.

Su redondez es feminidad pura,sus formas redondas están llenas de protección ,tranquilidad, suavidad, delicadeza, intimidad y amor.

Su transformación  evoca evolución, es la forma perfecta,la forma redonda nos produce sensación  armonía, ternura, fragilidad y movimiento.

Yo también he disfrutado, ya hace tiempo pero con el recuerdo siempre a flor de piel, de esta preciosidad de momento intenso en mis dos embarazos que me trajeron lo más bonito que tengo, mis dos hijos. Fuí muy feliz durante esos meses  y me siento muy cercanas a ellas cuando las tengo delante de la cámara, siento mucha conexión y os confieso que todavía  cierta  envidia sana y femenina , pero que esto no salga de aquí .

Son mujeres que en e ste momento de su vida se sienten llenas de amor y vida. Durante la sesión siempre hay un instante en que seinto que  ellas se abrazan a sí mismas, abrazan a la ilusión,a  la esperanza , al futuro y sobretodo abrazan a la VIDA; este es el instante que quiero capturar y ofrecerles con mis fotos, y hoy  dejaros aquí.

Mirarlas, observarlas.Ellas han estado en estos últimos meses en mi estudio regalandome su belleza y me han transmitido parte de su fuerza , tengo la sensación que quien las mira, y no sólo las ve, a ellas y a estas imágenes tiene la posibilidad de recibir esa energía.

Encontrar la feminidad y la fuerza en todas elllas, porque allí están en su intimidad y es ahora para todos nosotros también.

 

Gracias a todas vosotras por transmitirme un poquito de esa energà que generais en esta etapa maravillosa de vuestras vidas.

 

Soys la BELLEZA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This