Seleccionar página

Un treball com aquest es caracteritza,entre altres coses,en que no saps exactament com, quan , ni per què ho inicies, i encara menys com, per què , ni quan ho donaràs per finalitzat.

Així que vaig fent, no tinc pressa, no em dóna ningú presses, jo gaudiré del camí….. i més tard, ja em pararé a mirar des de lluny perquè  els arbres no em deixin no veure el bosc en tota la seva immensitat.

Avui deixo aquí una selecció del resultat d’una altra sessió de retrat de grans  persones que ens expressen històries d’amor, Aquesta vegada m’ha deixat capturar el seu rostre, voluntat i gest  un artista que ens parla de l’amor pintant-lo com si d’un somni estrany es tractés. Gabriel Pérez Bolaño pinta escenes amb instants creats  pel sentiment que ens mobilitza a tots, escènes de relacions humanes reals o somiades i les plena de color. Per tot això jo volia tenir el seu gest en la meva particular col·lecció de voluntats contraposades i aquí ho tinc .

Ell dibuixa i dóna color a l’amor i al somni així;

gràcies Gabriel

 

———————————————

 

Un trabajo como este se caracteriza,entre otras cosas ,en que no sabes exactamente como, cuando , ni por qué lo inicias, y todavía menos como, por qué , ni cuando lo darás por finalizado.

Así que voy haciendo, no tengo prisa, no me da nadie prisa, yo disfrutaré del camino….. y más tarde,ya me pararé a mirar desde  lejos para que  los árboles no me dejen no poder ver el bosque en toda su inmensidad.

Hoy dejo aquí una selección del resultado de otra sesión de retrato de grandes personas que nos expresan historias de amor. Esta vez me ha dejado capturar su rostro,voluntad y gesto  un artista que nos habla del amor  pintándolo como si de un sueño extraño se tratara. Gabriel Pérez Bolaño pinta escenas de instantes creados por  el sentimiento que nos moviliza a todos, escenas de relaciones humanas soñadas o reales y las llena de color. Por todo ello yo quería tener su rostro en mi colección de voluntades contrapuestas y aquí lo tengo .

Él dibuja y da color al amor y al sueño así:

gracias  Gabriel

 

 

 

 

 

Gabriel Pérez Bolaño, pintor. Maig2012

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This