Seleccionar página

Aquest gran dia que Laura i Ramón tant esperaven, que tant han preparat ,arriba i jo tinc la responsabilitat de captar-ho en tota la seva essència, amb totes les emocions i sospirs. Un dia calorós és poc de juliol és el gran dia triat per compartir amb la seva gent el seu amor i jo puc estar allí amb ells com un més per mirar i captar els seus records per sempre.

Us haig de dir que m’agrada viure-ho tal com ells ho han somiat, amb tots aquests detalls i ritme que ells han dissenyat. La meva càmera és el meu ull i les meves emocions són les que pressionen el botó de la càmera discreta i constantment per no deixar-me cap instant sense record. No m’invento gens, no forço gens, només deixo que tot l’amor i la il·lusió flueixi sota un perfecte guió tan premeditat com improvisat. No vull alterar res, tot és quan veig i sento.

No sé si haig de repetir-vos més quant gaudeixo en aquests grans dies somiats i viscuts. Així que us deixo una selecció d’instants recollits d’un gran dia ple d’amor des de la preparació fins al ball final com a colofó de festa.

Gràcies Laura i Ramón per deixar-me Mirar.

 

 

—————————

 

 

 

Ese gran día que Laura i Ramón tanto esperaban, que tanto han preparado ,llega y yo tengo la responsabilidad de captarlo en toda su esencia, con todas las emociones y suspiros. Un día caluroso es poco de julio es el gran día elegido para compartir con su gente su amor y yo puedo estar allí con ellos como uno más para mirar y captar sus recuerdos para siempre.

Os tengo que decir que me gusta vivirlo tal como ellos lo han soñado, con todos esos detalles y ritmo que ellos han diseñado. Mi cámara es mi ojo y mis emociones son las que presionan el botón de la cámara discreta y constantemente para no dejarme ningún instante sin recuerdo. No me invento nada, no fuerzo nada, sólo dejo que todo el amor y la ilusión  fluya bajo un perfecto guión tan premeditado como improvisado.No quiero alterar nada, todo es aquello que veo y siento.

 

No sé si tengo que repetiros más cuánto disfruto en estos grandes días soñados y vividos. Así que os dejo una selección de instantes recogidos de un gran día lleno de amor desde la preparación hasta el baile final como colofón de fiesta.

Gràcias Laura i Ramón por dejarme Mirar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laura i Ramón. Lleida i Palau de Margalef. 4-7-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This