Seleccionar página

 

 

Sí, existeix el petó perfecte, aquest petó compartit que succeeix en el moment oportú i en el lloc apropiat.
El cor augmenten de 60 a 100 batecs cada vegada que uns llavis s’uneixen a uns altres però la petjada de cada petó va més enllà, viatja fins al cervell, no només deixa rastre en la nostra memòria sinó que intervé en un gran nombre de circuits neuronals,… però on se senten els petons? Hi ha respostes cièntifiques i respostes poètiques.

La simple contemplació de persones besant-se produeix aquest alliberament de dopamina en el cervell, per tant la contemplació i l’anticipació ja suposa un plaer….besar incrementa encara més aquest plaer.

Bona part de la nostra felicitat depèn de la quantitat de petons que ens donen o donem.

Com diu el poema: Els llavis dels nuvis van al petó.

Petons d’amor

Un petó.

 

 

—————————————————————-

 

 

Si, existe el beso perfecto., es ese beso compartido que sucede en el momento oportuno y en el lugar apropiado.

El corazón aumentan de 60 a 100 latidos cada vez que unos labios se unen a otros. La huella de cada beso va más allá, viaja hasta el cerebro, no sólo deja rastro en nuestra memoria sino que interviene en un gran número de circuitos neuronales, pero ….¿dónde se sienten los besos? Hay respuestas científicas y respuestas poéticas.

 

La simple contemplación de personas besándose  produce esa liberación de dopamina en el cerebro, por lo tanto la contemplación y la anticipación ya supone un placer….besar incrementa aún más este placer.

Buena parte de nuestra felicidad depende de la cantidad de besos que nos dan o damos.

 

Como dice el poema: Los labios de los novios van al beso

Besos de amor.

Un beso.

.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Pin It on Pinterest

Share This