Seleccionar página

 

 

 

Vull que el plató de l’estudi sigui un petit escenari íntim, on passin coses molt grans, on les persones i la seva felicitat s’expressin i tinguin un reflex per després recordar i explicar.

M’agrada pensar que ,amb les meves fotos ,ajudo a recordar i a explicar la felicitat, l’amor i el pas del temps.

Aquesta sèrie de sessions fotogràfiques que ens narren una història de vida, un trosset de vida que creix marquen un abans i un després en les nostres vides,expliquen un conte meravellós que no es podrà oblidar.

Narracions que són cròniques, ja que es basen en fets reals, formades per curts contes i que es convertiran en grans novel·les més complexes i extenses.

 

 

Us presento un trosset de vida comptada amb tres sessions que creixeran.

 

 

—————————

 

 

Quiero que el plató del estudio sea un pequeño escenario íntimo, donde pasen cosas muy grandes, donde las personas y su felicidad se expresen y tengan un reflejo para después recordar y contar.

Me gusta pensar que ,con mis fotos ,ayudo a recordar y a contar la felicidad, el amor y el paso del  tiempo.

Esta serie de sesiones fotográficas que nos narran una historia de vida, un trocito de vida que crece, marcan un antes y un después en nuestras vidas, cuentan un cuento maravilloso que no se podrá olvidar.

Narraciones que son crónicas, ya que se basan en hechos reales, formadas por cortos cuentos y que se convertirán en grandes novelas más  complejas y extensas.

 

 

Os presento un trocito de vida contada con tres sesiones que crecerán.

 

 

JULIOL2012 Irene, Albert i Guillem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGOST2012. Irene,Albert i Guillem

 

 

 

 

 

 

 

NOVEMBRE2013 Guillem, Albert i Irene

 

 

Pin It on Pinterest

Share This