Seleccionar página

 

 

Ho hem tornat a fer!!

Tota una setmana plena de sessions i sensacions intenses en l’estudi ha donat per molt.

SHOOTING:15 minuts, un mateix fons, dos focos i una actitut positiva queda reflexat en una mini sessió fotogràfica plena d’emocions.

Durant una setmana hem rigut, plorat,cantat, disfressat, ballat, jugat, abraçat, hem aplaudit, pujat a  coll, cridat , saltat.. i sobretot  hem gaudit molt, moltíssim . Captar tot això i més ,sempre davant un fons ple de llibertat, és l’objectiu principal d’aquestes sessions.

Un blau infinit ha estat aquesta vegada el fons d’escenari per tots els gestos de felicitat que m’heu regalat .

En el Shooting , Plató Obert , d’aquest estiu hem comprovat que el blau és infinit, hi ha tants tons de blau com a moments té el cel , el blau de fons és fresquet, saludable, poderós, intuïtiu,creatiu…..però també generós, relaxant i tranquil,ha estat el millor color de fons  per actuar.

Hem descobert coses , com que si al blau tranquil i seriós li dónes una nota de passió, una nota vermella , el blau vibra i es fa més energètic i lluminós. Vosaltres heu afegit aquest color i energia amb la vostra roba, complements i sobretot amb la vostra actitud plena de passió i amor als vostres i a la vida.

El resultat blau us ho mostro aquí,aquest  és un resum del que va ocórrer durant aquesta intensa setmana en l’estudi . Queda clar que ho passem genial, no m’ho neguéssiu;))

No em canso d’agrair a tots els que us heu atrevit, heu confiat, a tots vosaltres que any rere any torneu , repetiu i enteneu tot allò que vull demostrar amb el meu treball fotogràfic. Amb aquesta confiança em feu aconseguir, gairebé tocar ,el blau del cel infinit.

 

 

 

—————————–

 

Lo hemos vuelto  a hacer!!

Toda una semana llena de sesiones y sensaciones en el estudio had ado para mucho.

SHOOTING:15 minutos, un mismo fondo, dos focos y una actitud positiva queda reflejada en una sesión fotográfica llena de emociones.

Durante una semana  hemos reído, llorado,cantado, disfrazado,bailado,jugado, abrazado, hemos aplaudido, subido a caballito, gritado , saltado.. y sobretodo hemos disfrutado mucho, muchísimo .Captar todo eso y más ,siempre ante un fondo lleno de libertad, es el objetivo principal de estas sesiones.

Un azul infinito ha sido esta vez el fondo que ha escenificado todos los gestos de felicidad.

En el  Shooting  de este verano hemos comprobado que el azul es infinito, hay tantos tonos de azul como momentos tiene el cielo , el azul de fondo es   fresquito, saludable, poderoso, intuitivo,creativo…..pero también generoso, relajante  y tranquilo, ha sido el mejor color de fondo para actuar.

Hemos descubierto cosas , como que si  al azul tranquilo y serio le das una nota de pasión, una nota roja , el azul vibra y se hace más energético y luminoso. Vosotros habéis añadido ese color y energía con vuestra ropa, complementos y sobretodo con vuestra actitud llena de pasión y amor a los vuestros y a la vida.

El resultado azul os lo muestro aquí, este es un resumen de lo que ocurrió durante esa intensa semana en el estudio .  Queda claro que lo pasamos genial, no me lo negareis;))

No me canso de agradecer a todos los que os habéis atrevido, habéis confiado, a todos vosotros  que año tras año volvéis , repetís y entendéis todo aquello que quiero demostrar con mi trabajo fotográfico. Con vuestra confianza me hacéis alcanzar, casi tocar ,el azul del cielo infinito.

 

 

 

 

TOCANT EL CEL!

 

 

 

helena

 

 

ricard

 

 

alexia

 

martina

 

 

sergi

 

 

marc

 

 

alba

 

 

 

 

 

pol i martina

 

cesc

 

 

irene

 

 

max

 

 

aitana

 

 

joel

 

cesc

 

 

adrià

 

jan,marc i pau

 

 

emma

 

 

bruno, max i carlota

 

 

enric

 

emma i pol

 

pau

 

greta i bruno

 

maria

 

maria

 

pau, carme i ares

 

soda, greta i bruno

 

ferran,martí i pau

 

marta

 

adrià, ,maria i pau

 

 

sofia

 

jan

 

 

maria

 

 

tina

 

 

eugenia

 

pau

 

 

gonzalo

 

 

oriol

 

tina i unai

 

 

irene, julia i laia

 

 

iolanda, aurora, montse i montse

 

 

anna i unai

 

 

 

ricard i alex

 

 

dunia i jana

 

 

marc i david

 

 

xantal i paola

 

 

arnau, jana, maria i padrí

 

 

neo

 

 

irene i magda

 

 

gemma, xantal i paola

 

 

laura, jose, dani i laura

 

 

paola, xantal i jose luis

 

 

eva i martina

 

 

roger i joel

 

pol

 

 

joel i luca

 

iolanda i ingrid

 

 

isa i jordi

 

alex

 

martina

 

 

quique i gonzalo

 

cristina, albert, jana i arnau

 

 

alba i mar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This