Seleccionar página
Ara que estem embardissats en les noces de primavera i estiu vull fer vista enrere i rememorar un gran dia de la passada tardor. Les noces de Silvia i Oriol va anar sens dubte un dels moments més especials de la temporada passada. Van preparar les seves noces amb molt afecte i sempre amb un somriure enorme, gaudint des del minut un. Ells sabien el principal d’un esdeveniment com aquest ple d’amor:una celebració és una festa, una festa és una boda. Aquesta boda mereixia ser publicada en un moment especial i sens dubte aquest moment ho és avui . Silvia i Oriol tornen a l’estudi ;però aquesta vegada per explicar un altre gran moment de la seva vida, l’espera del fruit del seu amor: l’Ares .
Orgullosa em sento i afortunada de ser el mirall on es miren quan volen veure la seva felicitat parelles i famílies com ells.
Sempre dic que el dia de la boda  és un dia on uneixes a tots aquells que vols per COMPARTIR  (paraula molt actual) però en directe ; la felicitat que s’està vivint en un moment màgic . Però en la vida de tota parella hi ha més moments meravellosos , etapes que s’han de viure amb la mateixa intensitat que el dia del «sí vull» .L’etapa en què us prepareu per ampliar la parella  és un moment perfecte per reflectir-vos en el meu gran mirall que és la càmera i després hi ha molt més per contar.
Seguirem trobant-nos i mirant-nos per omplir la vostra història d’imatges íntimes.
Silvia i Oriol  gràcies gràcies per confiar en mi perla vostra gran història!!
To be continued

————

 

 

Ahora que estamos enfrascados en las bodas de primavera i verano quiero hacer vista atrás y rememorar un gran día del pasado otoño. La boda de Silvia y Oriol fue sin duda uno de los momentos más especiales de la temporada pasada. Prepararon su boda con mucho cariño y siempre con una sonrisa enorme, disfrutando desde el minuto uno. Ellos sabían lo principal de un evento como este lleno de amor:una celebración es una fiesta, una fiesta es una boda. Esta boda merecía ser publicada en un momento especial y sin duda alguna éste momento lo es hoy . Silvia y Oriol vuelven al estudio ;pero esta vez para explicar otro gran momento de su vida, la espera del fruto de su amor : Ares.

Orgullosa me siento y afortunada de ser el espejo donde se miran cuando quieren ver su felicidad parejas y familias como ellos.
Siempre digo que el día de la boda es un día donde unes a todos aquellos que quieres para COMPARTIR (palabra muy actual) la felicidad que se está viviendo en un moemnto mágico. Pero en la vida de toda pareja hay más momentos maravillosos , etapas que se deben vivir con la misma intensidad que el día del» sí quiero» .La etapa en que os preparáis para ampliar la pareja  es un momento perfecto para reflejaros en mi gran espejo que es la cámara y después hay  mucho más para contar.

Seguiremos encontrándonos y mirándonos para llenar vuestra historia de imágenes íntimas.

Silvia  i Oriol gracias gracias por confiar en mi para vuestra gran historia!!

 

 

To be continued

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preboda d’estudi .Setembre2014.

 

 

 

Silvia i Oriol .4Octubre2015. Molí del Duc. Lleida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De la recent sessió d’embaràs la passada setmana. Maig15

—————————-

De la reciente sesión de embarazo , la semana pasada en l’estudi. Maig15

 

Pin It on Pinterest

Share This