Seleccionar página

Sofia compleix  avui deu anys.

Es fa gran molt ràpid, s’acaba una etapa important en el seu creixement, la infància comença a fondre’s amb l’adolescència i el joc agafa altres formes .Els jocs de representació són bells per a aquesta etapa, aprenen amb la imitació.Deixar-se fotografiar és un joc  expressiu.

La seva vanitat femenina em comunica que vol ser retratada, vol posar davant de la càmera per sentir-se model per un moment, vulgues que la miri i veure’s; ser conscient de la seva imatge i del seu gran canvi.

Així que avui ens proposem anar a jugar juntes amb la càmera, les llums de l’estudi , la seva necessitat d’expressar-se  i…. unes flors .

 

 

Deu meravellosos anys al costat d’ella , deu hiverns, estius, tardors i primaveres juntes, amb els que  jo també he crescut.

Seguirem jugant sempre juntes.

T’estimo i t’acompanyo.

 

 

————————————————————————

 

 

Sofia cumple hoy diez años.

Se hace mayor muy rapidamente, se acaba una etapa importante en su crecimiento, la infancia empieza a fundirse con la adolescencia y el juego se tranforma .Los juegos de representación son bellos para esta etapa, aprenden con la imitación.Dejarse fotografiar es un juego  expresivo.

Su vanidad femenina me comunica que quiere ser retratada, quiere posar delante de la cámara para sentirse modelo por un momento, quiere que la mire y verse; ser consciente de su imagen y de su cambio.

Así que hoy nos proponemos ir a jugar juntas con la cámara, las luces del estudio , su necesidad de expresarse y …. unas flores .

 

 

Diez maravillosos años junto a ella , diez inviernos, veranos, otoños y primaveras juntas, en  los que yo también he crecido.

Seguiremos jugando juntas , siempre.

Te quiero y te acompaño.

 

Nada hay absoluto.

Todo se cambia,

todo se mueve,

todo se revoluciona,

todo vuela y se va.

                              Frida Kalho.

 

 

 

 

 

 

ç 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This