Seleccionar página

El Shooting és una idea que vaig iniciar de manera inconscient ara ja fa quatre anys, una idea sense massa concrecions en el seu naixement. I les idees com l’amor quan més els racionalitzes més ràpidament desapareixent, així que crec que va ser encertat no sistematitzar massa.

Una idea , com totes, intangible, per això és difícil de definir. Si més no intentem donar  una definició a  «Shooting»…,per exemple: » acció de disparar la càmera fotogràfica amb l’objectiu d’aconseguir una sèrie d’imatges»…, aquesta és una i  de segur  hi ha unes altres….

Ara , pensant, crec que el» Shooting «va ser una resposta a una necessitat que  jo tenia professional i personal; la necessitat d’explicar el meu treball. I  què  millor per explicar alguna cosa  que resumir-la. Doncs el» Shooting» és un resum del que faig a l’estudi  la resta de l’any: retrat comercial personalitzat; i  per tant ,es tracta realment d’un producte que em  serveix per marcar  la diferència entre productes i explicar ,als meus clients i als possibles, les mini-sessions del «Shooting » i la resta de sessions més personalitzades i àmplies que faig.

Davant de les dificultats més val tenir un mal plan que no tenir cap…El meu plan era i és  «fer algo senzill», ja que és  la capacitat que em dona l’experiència, i vaig fer un producte bàsic amb la meva marca personal.

Em vaig preguntar «què ser fer jo?»…doncs  retrats de manera intuïtiva, ràpida, sense pensar,sencills, fàcils,sense massa complicacions…..Doncs portem això fins al final: sessions curtes, dóna’m només 15 minuts, fico un mateix fons, fico un mateix esquema d’il.luminació i sense canvis de roba, reducció de preu, simplicitat d’entrega a mena d’índex(fulles de contactes i galeria web )….. . El que passi entre nosaltres quedarà com  a retrat: «4 dispars i aquí tens el teu retrat». Tu em mires i jo recullo.

El «shooting» avui  ja té un format. i un discurs.

Així doncs,  dos vegades a l’any (estiu i hivern) durant quatre dies el meu estudi es transforma , es plena de gent de diferentes edats i  situacions personals  que busquen i troben  en el shooting diferents objectius, i tenen  diferents expectatives.

I m’agrada tornar a fer-ho, repetir, trobar-me amb la mateixa gent que ho espera, nens que creixen,  gent que ho descobreix per primera vegada i gent que evoluciona i em proposa noves mirades.

Qui vol que el miri i l’ofereixi un retrat?, qui  vol la seva  imatge  des del meu punt de vista?, qui vol pagar menys per tenir una sèrie de retrats d’estudi ?, qui vol que li faciliti la situació per tenir el seu  retrat?… . Doncs, això és el que vull jo: facilitar les coses dos vegades a l’any amb un servei bàsic en curt temps, missatge curt, una cosa comuna de la manera menys comuna, oferint garanties, prometent menys i donant més.

Així és com va neixer una idea i com el «Shooting» es va convertir en el» low cost» del retrat comercial del meu estudi .

I ara tornem a fer-ho perquè la reiteració també té un valor.

Us espero aquest dies a  l’estudi amb el plató obert .

 

——————————————————-

 

El Shooting es una idea que inicié de manera inconsciente ahora ya hace cuatro años, una idea sin demasiadas concreciones en su nacimiento. Y las ideas como el amor cuando más los racionalizas más rápidamente desapareciendo, así que creo que fue acertado no sistematizar demasiado.

Una idea , como todas, intangible, por eso es difícil de definir. Cuando menos intentamos dar una definición a «Shooting»…,por ejemplo: » acción de disparar la cámara fotográfica con el objetivo de conseguir una serie de imágenes»…, esta es una y de seguro hay otras….

Ahora , pensando, creo que el» Shooting «fue una respuesta a una necesidad que yo tenía profesional y personal; la necesidad de explicar mi trabajo. Y que mejor para explicar algo que resumirla. Pues el» Shooting» es un resumen del que hago al estudio el resto del año: retrato comercial personalizado; y por lo tanto ,se trata realmente de un producto que me sirve para marcar la diferencia entre productos y explicar ,a mis clientes y a los posibles, las mine-sesiones del «Shooting » y el resto de sesiones más personalizadas y amplias que hago.

Ante las dificultades más vale tener un mal plan que no tener cabeza…Mi plan era y es «hacer algo sencillo», puesto que es la capacidad que me mujer la experiencia, e hice un producto básico con mi marca personal.

Me pregunté «qué ser hacer yo?»…pues retratos de manera intuitiva, rápida, sin pensar,sencilla, fáciles,sin demasiadas complicaciones…..Pues traemos esto hasta el final: sesiones cortas, dame sólo 15 minutos, meto un mismo fondo, meto un mismo esquema de iluminación y sin cambios de ropa, reducción de precio, simplicidad de entrega a tipo de índice(hojas de contactos y galería web )….. . El que pase entre nosotros quedará como retrato: «4 dispares y aquí tienes tu retrato». Tú me mires y yo recojo.

El «*shooting» hoy ya tiene un formato. y un discurso.

Así pues, dos veces al año (verano e invierno) durante cuatro días mi estudio se transforma , se llena de gente de diferentes edades y situaciones personales que buscan y encuentran en el shooting diferentes objetivos, y tienen diferentes expectativas.

Y me gusta volver a hacerlo, repetir, encontrarme con la misma gente que lo espera, niños que crecen, gente que lo descubre por primera vez y gente que evoluciona y me propone nuevas miradas.

Quién quiere que lo mire y lo ofrezca un retrato?, quién quiere su imagen desde mi punto de vista?, quien quiere pagar menos para tener una serie de retratos de estudio ?, quién quiere que le facilite la situación para tener su retrato?… . Pues, esto es el que quiero yo: facilitar las cosas dos veces al año con un servicio básico en corto tiempo, mensaje corto, una cosa común de la manera menos común, ofreciendo garantías, prometiendo menos y donante más.

Así es como  nació una idea y como el «Shooting» se convirtió en el» *low cost» del retrato comercial de mi estudio .

Y ahora volvemos a hacerlo porque la reiteración también tiene un valor.

Os espero este días al estudio con el plató abierto .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This