Seleccionar página

 

 

Internet és un mirall i les nostres marques o perfils personals en les xarxes també són un reflex, i això es percep més enllà del que contes o no contes encara que no  contem tot el que ens passa , ni tot el que contem ens passa.

Molt a parlar sobre la intimitat i internet, però respecte a la intimitat, el límit ho posa cadascun on volem. Intimitat i exhibició en lluita.
Ser UN mateix no vol dir ser sempre EL mateix. Tots som diverses persones alhora. Leo em va mostrar uns quants ELL en la sessió relaxada i fluida que vam gaudir plegats. Sessió on ell donava molt i jo recollia sabent el que ell volia finalment veure. Ell va  ficar un límit en el qual ens mostrava i jo no el vaig traspassar mai.

Un retrat és sempre respecte i mai exibició del fotògraf. Qui ha d’que exhibir-se és el retratat.

Ens vam sentir bé contant-nos i el resultat  reflexa les sensacions.

No et recordaran pel que vas fer o el que vas dir sinó per com es van sentir amb tu (cita inexacta).

———————————-

Internet es un espejo y nuestras marcas o perfiles personales en las redes también son un reflejo, y esto se percibe más allá del que cuentos o no cuentos, aunque no contamos todo el que nos pasa , ni todo el que contamos nos pasa.
Mucho que hablar sobre la intimidad e internet, pero respecto a la intimidad, el límite lo pone cada uno donde queremos. Intimidad y exbición en lucha.
Ser UNO mismo no quiere decir ser siempre EL mismo. Todos somos varias personas a la vez. Leo me mostró unos quans ÉL en la sesión relajada y fluida que pudimos disfrutar juntos . Sesión donde él daba mucho y yo recojía  a sabiendas de lo  que él quería .Él puso un límite en lo que mostraba y yo no lo traspasé nunca.
Un retrato és siempre respeto nunca exibición del fotógrafo.  Quien tiene que exhibirse es el retratado.
Nos sentimos bien contándonos y el resultado lo refleja.
No te recordarán por el que hiciste o el que dijiste sino por cómo se sintieron contigo (cita inexacta).

Leo, novembre2014

 

Pin It on Pinterest

Share This