Seleccionar página

 

Fa temps que no comparteixo amb vosaltres alguns d’aquests treballs de retrat que m’omplen de tanta satisfacció . Torno al bloc amb un assortiment de retrats de professionals , retrats corporatius d’empresa ,que fa uns quatre anys , em vaig atrevir a posar-los el nom de ULTRAYOU .
Així que «Insisteixo, doncs existeixo».
Retratar persones que es mouen en la professionalitat i en l’èxit personal és sempre un plaer vital. Sota la màxima que cada persona és diferent, cada retrat també, em moc i m’immers en la realitat professional i personal de cada retratat. M’encanta conèixer la seva història i els seus nous objetvos professionals, em sento bé recolzant-los i empenyent-los amb el meu treball: el seu retrat per mostrar-se al món.
Us haig de dir que el retrat, encara que fotogràfic, no és sempre una instantanea, prefereixo dir que és quan la persona ha donat el seu consentiment perquè li fotografiïn i necessita el seu temps ;has d’aconseguir que la teva càmera penetri en la seva intimitat, la qual cosa no és fàcil ni en un moment s’aconsegueix. Has d’establir contacte, d’una forma o una altra, en un temps o un altre, escodrinyar el seu rostre, mirar als seus ulls sense incomodar-li i oblidar-te de tu mateix; així com capbussar-te en la persona que tens enfronti per mostrar-la tal com és i sobretot com somia ser. No serà necessari retratar els seus ulls, el seu rostre o el seu aspecte més evident, m’agrada anar més enllà i crear-los la seva marca personal retratant l'»actitud» , aquesta petita cosa que marca la diferència.
Quant temps necessito per fer-te un retrat de la teva actitud? Doncs com va contestar Cartier Breson a una cèlebre escriptora abans de realitzar-li un retrat i davant la pregunta de- «Té per a molt?, porto pressa»- «Serà una mica més llarg que amb el dentista, però una mica menys que amb el psicoanalista .»
Retrats que parlin per si solos de nosaltres, que expliquin els qui som i què volem aportar. Amb aquesta imatge Ultrayou ens anem a presentar al món professional, i a la vida en general. Retrats que diguin «Sóc així i pots confiar en mi».

———————————————————–

 

Hace tiempo que no comparto con vosotros algunos de estos trabajos de retrato que me llenan de tanta satisfacción . Vuelvo al bloc con un surtido de retratos de profesionales , retratos corporativos de empresa ,que hace unos cuatro años , me atreví a ponerles  el nombre de ULTRAYOU .

Así que «Insisto, luego existo».

Retratar personas que se mueven en la profesionalidad y en el éxito personal es siempre un placer vital. Bajo la máxima de que cada persona es distinta, cada retrato también, me muevo y me inmerso en la realidad profesional y personal de cada retratado. Me encanta conocer su historia y  sus nuevos objetvos profesionales, me siento bien apoyándoles y empujándoles con mi trabajo: su retrato para mostrarse al mundo.

 

Os tengo que decir que el  retrato, aunque fotográfico , no es siempre una instantanea, prefiero decir que es  cuando la persona ha dado su consentimiento para que le fotografíen ynecesitará su tiempo; tienes que conseguir que tu cámara penetre en su intimidad, lo cual no es fácil ni en un momento se consigue. Tienes que establecer contacto, de una forma u otra, en un tiempo o otro, escudriñar su rostro, mirar a sus ojos sin incomodarle y olvidarte de ti mismo; así como zambullirte en la persona que tienes enfrente para mostrarla tal como  es y sobretodo como sueña ser.  No será necesario retratar sus ojos, su rostro o su aspecto más evidente, me gusta ir más allá y crearles su marca personal retratando la «actitud «, esa pequeña cosa  que marca la diferencia.

 

¿Cuánto tiempo necesito para hacerte un retrato de tu actitud ? Pues como contestó Cartier Breson a una célebre escritora antes de realizarle un retrato  y ante la pregunta de- «¿Tiene para mucho?, llevo prisa»- «Será un poco más largo que con el dentista, pero un poco menos que con el psicoanalista .»

Retratos que hablen por sí solos de  nosotros, que  cuenten quienes somos y qué queremos aportar. Con esta imagen Ultrayou  nos vamos a presentar al mundo profesional, y a la vida en general. Retratos que digan «Soy así y puedes confiar en mí».

 

 

 

 

 
  

 
  
 

Pin It on Pinterest

Share This