Seleccionar página

 

 

El matrimoni,l’amor en parella ,pot ser també una gran carrera de fons, corres i corres perquè tens un objectiu : arribar a la meta gaudint del camí , del plaer de córrer i de les dificultats; i encara que hi ha moments que sembli que ja no pots més,  vols prendre aire i seguir endavant perquè VOLS VOLER .

El dia que surts de la línia de sortida , portes temps entrenant-te i preparant-te , vols fer d’aquest moment una gran festa envoltant-te de la gent que vols i fer-te la foto de sortida , el gran dia.. ja està aquí .

Allí estaven l’Anna i el Jordi  un dia de forta calor del mes de juliol, en el Plà d’Urgell protegits per l’ombra d’un magnífic arbre i envoltats de gent que els estimen , guapos i preparats  per fer la seva gran carrera, en la linea de sortida, llests, i cridant : jaaaa!!

 

Gràcies Anna i Jordi per deixar recòrrer amb vosaltres el vostre gran dia , el gran moment de sortida envoltats de gent bonica com vosaltres .

Sabeu què és estimar, córrer i gaudir del camí que heu triat.

 

 

«Avui ja no penso en cronos, sinó en distàncies.

L’única cosa que m’interessa és gaudir del camí».

 

 

 

I de vegades (si tot va ben), podem aprendre que el que de bo de bo dóna qualitat a la vida no es troba en coses fixes i immòbils, com els resultats, les xifres o les classificacions, sinó que es troba, inestable, en els nostres propis actes.

Haruki Murakami

 

 

——————————————————————————

 

 

 

El matrimonio,el  amor en pareja ,puede ser también  una gran carrera , corres y corres porque   tienes un objetivo claro que es llegar a la meta disfrutando  y aunque hay momentos que parezca que ya no puedes más, tu quieres tomar aire y  seguir adelante porque QUIERES QUERER .

El día que sales de la línea de  salida , llevas tiempo entrenándote y preparándote , quieres hacer de ese momento una gran fiesta rodeándote de la gente que quieres y hacerte la foto de salida,  el gran  día ya está aquí.

 

Allí estaban,Anna i Jordi un día de fuerte calor del mes de julio enmedio del Plà d’Urgell  protegidos por las ombra magnífica de un gran àrbol y reodeados de gente que les quierre, guapos y praparados para hacer su gran carrera, en la línea de salida , listos , y gritando :yaaa!!

Gracias Anna  y Jordi por dejar que recorra con vosotros vuestro  gran día, el gran momento de salida, rodeados de toda esas grandes personas como soys vosotros.

Sabéis qué es AMAR, CORRER y DISFRUTAR del camino que habéis elegido.

 

Hoy ya no pienso en cronos, sino en distancias.

Lo único que me interesa es disfrutar del camino.

 

 

 

Y a veces (si todo va bien), podemos aprender que lo que de veras da calidad a la vida no se encuentra en cosas fijas e inmóviles, como los resultados, las cifras o las clasificaciones, sino que se halla, inestable, en nuestros propios actos.

Haruki Murakami

 

 

 

 

 

Anna i Jordi ,Boda en  Pà del bosc. Lleida juliol2015

 

 

 

 

 

_SMG3818 copia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This