Seleccionar página

 

Moments fugaços que no poden ser preparats formen el contingut fotogràfic d’un reportatge de noces.Descriure sensacions, en un instant real per a la resta de la vida. Records que van a anar més enllà , molt lluny en el temps.

Tinc el repte de produir imatges preses del gran dia per guardar records que perduraran en la memòria de qui no vol oblidar.

Jo mateixa em prenc com a eix i gir al meu al voltant al mateix temps que al voltant d’ells i els objectes que estan a la meva disposició.Captar un sentiment és el més difícil, però també el més important en el reportatge d’un gran esdeveniment. Tot un escenari preparat perquè en aquest dia passin coses belles , per explicar a els qui estem allí que hi ha amor i futur ballen amb la gent que estimen.

Miriam i Carlos ,aquest dia precios de setembre, em van deixar ballar amb ells , experimentar amb diferents altures i angles per explicar el seu moment, tal com va succeir, envaïda pels esdeveniments del dia, sense forçar res. Només us ho havia d’explicar..

No es pot fallar en una oportunitat com aquesta, cal aprofitar-la al màxim.

Gràcies Míriam, Carlos i Mario per donar-me  un espai i un temps i oferir-me una història per explicar.

 

————————

 

 

 

Momentos fugaces que no pueden ser preparados forman el contenido fotográfico de un reportaje de boda. Describir sensaciones, en un  instante  real para el resto de la vida. Recuerdos que van a ir más allá , muy lejos en el tiempo.

Tengo el reto de producir imágenes tomadas el gran día para guardar recuerdos que perdurarán en la memorai de quien no queire olvidar.

Yo misma me tomo como eje y giro a mi alrededor al mismo tiempo que alrededor de ellos y los objetos que están a mi disposición.Captar un sentimiento es lo más difícil, pero también lo más importante en el reportaje de un gran evento. Todo un escenario preparado para que en ese día pasen cosas bellas , para explicar a quienes estamos allí que hay amor y futuro bailan con la gente que ellos quieren .

Miriam i Carlos , este día precioso de setiempbre,me dejaron bailar con ellos , experimentar con difernetes alturas y ángulos para explicar su momento, tal como suceció, invandeida por los acontecimientos del día, sin forzar nada. Sólo os lo tenía que contar

No se puede fallar en una oportunidad como ésta, hay que aprovecharla al máximo.

 

Gràcies Míriam, Carlos i Mario por darme ese espacio ,ese tiempo y ofrecerme una  historia que contar.

 

 

 

 

Míriam i Carlos. Setembre2013

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This