Seleccionar página

 

 

 

Quan trobes a algú que sap expressar amb perfectes paraules contundents i alhora lleugeres tot allò que has observat i sentit en un moment has de sentir-te més que agraïda.Així que agraeixo haver-me oposat amb la Rosa i haver compartit un moment comú en el meu estudi i per tant el meu projecte Voluntats Contraposades amb ella. Sento  que ella ho ha entès tan ben que l’hi pot fer seu, fins i tot m’ho ha acabat d’explicar donant-li sentit.

Ens ha escrit un text preciós especialment per acompanyar aquestes fotos de fons negre vestida de negre. D’ella tenia els retrats que em va oferir amagant-se i mostrant els seus gestos durant una estoneta  però ha volgut donar-me un trosset més d’ella: la seva observació det tot allò que va passar , escrita .

Poques paraules em surten avui sabent que tinc tot amb el seu text. Llegir-la i conèixer-la

Ella sap que cantar, pintar,actuar, maquillar,cuinar, esculpir, dibuixar, dissenyar, fotografiar….. i escriure són també estimar, que el veritable objectiu d’aquest projecte ,que vaig iniciar fa dos anys i al que vaig acariciant a poc a poc i  sense presses ,és només estimar-vos i que m’estimeu.

 

———————————————————-

 

 

Cuando encuentras a alguien que sabe expresar con perfectas palabras contundentes y a la vez ligeras todo aquello  que  has observado y sentido en un momento común debes sentirte más que agradecida.Así que gradezco haberme encontrado con Rosa y haber compartido un momento en mi estudio y por tant mi  proyecto Voluntats Contraposades con ella.  Siento que ella  lo ha entendido tan bien que se lo puede hacer suyo, incluso me lo ha  acabado de explicar  dándole sentido.

Pocas palabras me salen hoy ssabiendo que tengo todo con su texto. Leerla y conocerla.

Nos ha escrito un texto precioso especialmente para acompañar estas fotos de fondo negro vestida de negro. De ella tenía los retratos que me ofreció escondiéndose y mostrando sus gestos drautne un ratito pero ha querido darme un trocito más de ella: su observación de todo lo acontecio .

 

Ella sabe que cantar, pintar,actuar, maquillar,cocinar, esculpir, dibujar, diseñar, fotografiar….. y escribir son  tambiçén amar, que el verdadero objetivo de este proyecto, el cual  inicié hace dos años y al que voy acariciando poco a poco y sin prisas ,es sólo quereros y que me queráis.
«Dues dones, d’edats similars, en un estudi fotogràfic. Es coneixen de fa anys, però superficialment. Comencen a parlar d’allò que només saben parlar dues dones que es coneixen poc: de coses importants. Parlen dels fills, de l’amor, de la parella, del pas del temps. Esmenten coneixences comunes i riuen amb entusiasme quan la conversa fa un gir lúdic. Complaguda una del petit caos que regna en l’estudi, reflex del desordre que ella ha deixat a casa seua. Parlen, riuen i s’observen. Una d’elles porta una càmera que fa anar amb mestria i l’altra va vestida de negre. Parlen, murmuren, somriuen, lluiten: la situació laboral, l’esforç diari per tirar endavant. La gestualitat de la que va vestida de negre és captada per l’objectiu de l’altra.
L’objectiu. Buscant l’objectiu. Mentre parlen, surt l’objectiu, gradualment, fent un zoom inesperat. “Per a mi, i t’ho dic en castellà perquè ho vaig expressar així, querer es querer querer”. El zoom ha fet la darrera foto. L’objectiu, vist de prop, és estimar.»
Rosa Peroy

 

 

 

 

Más que agradecida estoy Rosa, emocionada.

 

 rosaperoy.blogspot

 

 

 

Rosa Peroy, periodista. juny2014

 

Pin It on Pinterest

Share This