Seleccionar página

Com a fotògraf de bodes  m’agrada explicar històries d’una forma documental i creativa.Per mi ,el mes important d’aquest ofici, és que darrere de tot això hi estic com a fotògraf que estima el meu  treball i em considero  una afortunada tots els dies pel meu  mitjà de vida. Cada boda és un nou repte, un exercici arriscat,m’agrada transmetre seguretat i control en cada treball, també  afecte i confiança per mostrar que cada història és unes noces originals, unes noces diferents, en definitiva unes noces úniques.

Ser fotògraf suposa escoltar, conèixer i entendre a els qui tenim davant per buscar el context que millor els defineixi. sempre és l’entorn que ells han triat per celebrar el seu gran dia, no deuriem inventar-nos res més.Gemma i Dani van triar un espai acullidor i  pefecte per trobar-se amb tots els seus amics i familia, alli esdevé aquesta història d’una tarde d’estiu, en la plana de Lleidfa, en el plà d’un bosc.

Deuriem transmetre, amb frescor i espontaneïtat ,sentiments.

M’agrada «regalar moments».

 

 

 

 

Como fotógrafo de bodas me gusta contar historias de una forma documental y creativa.Para mí ,lo mas importante de este oficio, es que detrás de todo esto estoy como  un fotógrafo que amo mi trabajo y me considero una afortunada todos los ías por mi medio de vida. Cada boda es un nuevo reto, un ejercicio arriesgado,me gusta transmitir seguridad y control en cada trabajo, también  cariño y confianza para mostrar que cada historia es una boda original, una boda diferente, en definitiva una boda única.

 

Ser fotógrafo supone escuchar, conocer y entender a quienes tenemos delante para buscar el contexto que mejor les defina. Siempre es el espacio que ellos han elegido para celebrar su gran día, no debemos inventanrnos nada más. Gemma y Dani eleigirereo un espacio acogedor y perfecto para encontarse cn su famili y allí acontece esta historia de una tarde de verano , en la plana de Lleida, en la plana de un bosque.

Debemos trasmitir ,con frescura y espontaneidad , sentimientos,

Me  gusta «regalar momentos».

 

 

 

 

 

 

 

Gemma i Dani, Plà del Bosc juliol2014

 

 

SMG_7529 copia

SMG_7691 copia

 

SUS_7756 copia

Pin It on Pinterest

Share This