Seleccionar página

 

Amb un color valent hem viscut aquest mes de juliol en l’estudi l’últim Shooting, Plató Obert. El color que simbolitza la llum, representa l’alegria, felicitat, intel·ligència i energia ha inundat durant la primera setmana de juliol els vostres gestos i les vostres mirades pures i brillants com el color triat .

Volia que sentíssim junts la calor d’un color càlid, provocar alegria i estimular activitat mental i energia muscular per conseguir exactament el resultat que avui us mostro, un resum , el qual m’ha costat editar i seleccionar.

El resultat ho tenim aquí, una selecció del variable i espontani que han estat les minisessions d’aquest shooting, la 16ª edició ja d’aquest joc fotogràfic que tant recolzeu amb la vostra participació edició després d’edició.

M’ompliu l’ànima del color de la llum amb els seus tocs daurats cada vegada que ens trobem aquí sota un mateix fons i llum, un color triat el daurat , el groc, el mostassa, l’ocre…,perquè com deia Kandinski «el color és un mitjà per exercir influència directa sobre l’ànima: el color és la tela, l’ull el pinzell, i l’ànima és el piano amb les seves entenimentades».

Gràcies, com sempre, a tots els que gaudiu amb mi durant aquesta gran setmana i veient el resultat que quedarà per sempre en la nostra memòria. Realment ha estat un Shooting molt divertit.

«Cossos de llum, corrent en ple cel, cristalls de color groc…»

Gustavo Cerati

 

 

 

 

 

—————————–

 

 

Con un color  valiente hemos vivido este mes de julio en el estudio el último Shooting, Plató Obert. El color que simboliza la luz, representa la alegría, felicidad, inteligencia y energía ha inundado durante la primera semana de julio vuestros gestos y vuestras miradas puras y brillantes como el color elegido .

Quería que sintiésemos juntos el calor, provocar alegría y estimular actividad mental y energía muscular para conseguir exactamente el resultado que hoy os muetro, un resumen , el cual me ha costado editar y seleccionar.

El   resultado lo tenemos aquí, una selección de lo variable y espontáneo que han sido las minisesiones de este shooting, la 16ª edición ya de este juego fotográfico que tanto apoyáis con vuestra participación edición tras edición.

Me llenáis el alma  del color de la luz con sus  toques dorados cada vez que nos encontramos aquí bajo un mismo fondo y luz, un color elegido el dorado , el amarillo, el mostaza, el ocre…,porque como decía Kandinski «el color es un medio para ejercer influencia directa sobre el alma: el color es la tela, el ojo el macillo, y el alma es el piano con sus cuerdas»

 

Gracias, como siempre, a todos los que disfrutáis conmigo durante esa gran semana y viendo el resultado que quedará para siempre en nuestra memoria.Realmente ha sido un Shooting muy divertido.

 

 

 

«Cuerpos de luz, corriendo en pleno cielo, cristales de color amarillo…»

Gustavo Cerati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This