Seleccionar página

Hi ha dies en què ve de gust jugar estimulant la imaginació una mica. Fer que allò quotidià sigui emocionant. Llavors és quan ens trobem tres amics : Sara (maquilladora), Toni (perruquer, decorador i estilista )i una servidora( jo faig fotos), ajunto un bell rostre i persona que entengui allò que volem explicar i accepti el joc ,aquesta vegada una preciosa nena, Claudia.

Agafem les nostres eines i allà anem!, ens aportem mútuament cosetes per arribar a un objectiu comú: crear imatges que ens expliquin una història que resumeixi pel que ens movem en el nostre treball el dia a dia. És un simple joc que ens auto receptem per la nostra salut mental.

Aquesta tarda fem el que volem, sense pressió. Això sí, amb una forta dosi de respecte i tolerància mútua, difícil quan es sumen tres caràcters forts com els nostres. Però som gent que sumem, no restem.

Busquem bellesa i qui busca bellesa, la troba.

Aquesta vegada triem com a marc la Seu Vella perquè a Lleida tenim el lloc perfecte molt a propet, tan a prop que de vegades no ho veiem. Toni busca un estilisme, s’inventa una núvia, Sara s’inventa un rostre dolç, sensual i molt femení i després em deixen a mi  una estoneta  màgica per poder conjugar l’espai i el personatge creat. Mentres em deixin triar l’horeta de llum … Tot plegat gaudim.

El resultat ,aquesta vegada unes imatges de pseudo-novia, la Sara Buira les utilitzarà com a imatge del seu centre per aquesta temporada d’estiu.

No és moda, no és treball publicitari,no és treball artístic, no és retrat pròpiament dit. És maquillatge, és perruquería ,és una núvia, és una disfressa, és calor, una invenció, estilisme, bellesa, glamour, un espai proper i propi de tots els lleidatans, sensualitat, joc, joventut, imaginació……….., i és molt més que tot això: és amistat i molt amor pel nostre treball.

 

La imaginació necessita estímuls.

 

 

————————————————

 

 

Hay días en que apetece jugar  estimulando la imaginación un poquito. Hacer que eso cotidiano se convierta en emocionante. Entonces es cuando  nos encontramos tres amigos : Sara (maquilladora), Toni (peluquero, decorador  y estilista )y  una servidora( yo hago fotos) ,junto un bello rostro y persona que entienda aquello que queremos contar y acepte el juego, esta vez una preciosa niña, Claudia.

Cogemos nuestras herramientas y allá vamos!, nos aportamos mutuamente cositas para llegar a un objetivo común: crear imágenes que nos expliquen  una historia que resuma por lo que nos movemos en nuestro trabajo el día a día. Es un simple  juego que nos auto recetamos por nuestra salud mental.

Esa tarde hacemos  lo que queremos, sin presión. Eso sí, con una fuerte dosis de tolerancia y respeto mútuo, difícil  cuando se trata de sumar tres caraácteres fuertes como los nuestros. Pero somos gente que suma, nunca resta.

Buscamos belleza y quien busca belleza…..la encuentra.

Esta vez elegimos como marco la Seu Vella porque en Lleida tenemos el lugar perfecto muy cerquita, tan cerca que a veces no lo vemos. Toni busca un estilismo, se inventa una novia, Sara se inventa un rostro dulce, sensual y muy femenino y luego me dejan a mi un ratito mágico para poder conjugar el espacio y el personaje creado. Mientras me dejen elgir la horita de luz… Disfrutamos.

El resultado ,esta vez unas imágenes de una pseudo-novia, la  Sara Buira las utilizará como imagen de su centro de esta temporada de verano.

No es moda, no es trabajo publicitario,no es trabajo artístico, no es retrato propiamente dicho. Es maquillaje, es peluquería ,es una novia, es un disfraz, es calor, una invención,  estilismo,  belleza, glamour, un espacio cercano y propio de todos los leridanos, sensualidad, juego, juventud, imaginación……………, y es mucho más que todo eso: es amistad y mucho amor por nuestro trabajo.

 

La imaginación necesita estímulos.

 

 

 

Gràcies a la Sara, el Toni i la Claudia. Maig2012

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This