Seleccionar página

 

 

 

M’aferro al record d’aquests dies i em nego a oblidar, quan  arribar de nou a la rutina. No m’agrada gens aquesta frase «De les vacances, ni m’enrecordo». L’estiu ens ha d’omplir i aportar-nos només coses positives, perquè l’ època estival,plena de llum, omple d’alegria i de música i està feta per gaudir-la.

La fi de l’estiu és època de nous propòsits, com si d’un any nou es tractés. Un nou curs i el propòsit d’aconseguir noves metes. En qualsevol cas, és temps de renovar. De fet a la volta, tots estem i ens sentim una mica canviats. No només físicament també anímicament. Prendre’ns les coses amb més tranquil·litat i assossec i sobretot seguir gaudint dels nostres, en la mesura del possible.

L’estiu és sempre millor del que podria ser.» Charles Bowden

 

 

————————————————

 

Me aferro al recuerdo de estos días y me niego a olvidar, al llegar de nuevo a la rutina. No me gusta nada esa frase «De las vacaciones, ni me acuerdo». El verano nos tiene que llenar y aportarnos sólo cosas positivas, porque lá época estival, llena de luz, llena de alegría y de música está hecha para disfrutarla.

El fin del verano es época de nuevos propósitos, como si de un año nuevo se tratara. Un nuevo curso y el propósito de alcazar nuevas metas. En cualquier caso, es tiempo de renovar. De hecho a la vuelta, todos estamos y nos sentimos un poco cambiados. No sólo físicamente también anímicamente. Tomarnos las cosas con más tranquilidad y sosiego y sobre todo seguir disfrutando de los nuestros, en la medida de lo posible.
El verano es siempre mejor de lo que podría ser.» Charles Bowden

 

Comparto amb vosaltres els meus records més propers sobre el creixement dels meus , capturats i compartits per instagram i tumblr dia a dia.

 

SEGUEIX-ME també:

 

INSTAGRAMA #maternograifa @susanam__

#maternografia TUMBLR

 

IMG_2513 copia

 

Pin It on Pinterest

Share This