Seleccionar página

Un nou membre en la família estava per arribar. Vaig poder retratar el moment de l’espera en l’estudi on es va crear un ambient fàcil i perfecte .Aleix i Nora estaven emocionats veient com la tripita de mamà creixia i descobrint que aviat serien ja tres amors els que tindrien papa i mama a casa.S’estaven preparant.

Com gaudeixo podent explicar aquests moments màgics!!Ja us he dit moltes vegades que sóc una afortunada veritat?

Doncs , espereu!!; encara és més bell quan uns mesos després conec al nouvingut Gullem i tinc davant meu els tres amors i els seus feliços i més que orgullosos papes per seguir explicant aquesta gran història d’abraçades i petons.

Aquí us deixo un resum del resultat d’aquestes dues sessions ,dos capítols plens de tendresa i complicitat que inicien una gran narració.

 

 

 

Gràcies a totes aquestes famílies, com la de Guillem, que confien en el meu ull per immortalitzar la seva història d’amor, com ells, tots tots teniu molts més capítols per explicar.

 

———————————————————————————————-

 

Un nuevo miembro en la familia estaba por llegar. Pude retratar el momento de la espera en el estudio donde se creó un ambiente fácil y perfecto .Aleix y Nora estaban emocionados viendo como la tripita de mamá crecía y descubriendo que pronto serían ya tres amores los que tendrían papa y mama en casa.Se estaban preparando.

Cómo disfruto pudiendo explicar estos momentos mágicos!!Ya os he dicho muchas veces que soy una afortunada verdad?

Pues , esperad!!; aún es más bello cuando unos meses después conozco al recién llegado Gullem y tengo ante mí los tres amores y sus felices y más que orgullosos papas para seguir explicando esta gran historia de abrazos y besos.

Aquí os dejo un resumen del resultado de estas dos sesiones ,d os capítulos llenas de ternura y complicidad que inician una gran narración.

 

 

 

Gracias a todas estas familias, como la de Guillem, que confían en mi ojo para inmortalizar su historia de amor, como ellos, todos ,tenéis muchos más capítulos para contar.

 

 

 

 

 

Judit, Albert,Aleix, Nora i Guillem.

novembre2014

 

 

 

 

 

març2015

 

SUS_8692

 

 

Pin It on Pinterest

Share This