Seleccionar página

Is Land és el nou projecte de LITTLE PONY, amb aquests volem donar un nou pas en el nostre camí que vam iniciar fa un any amb les peces -joies -foto intervingudes de Woodland amb  LA CONSEGUIDOrA . Seguim amb les ganes de treballar la suma d’aqeusts conceptes :fotografia, objecte d’autor i intervenció, perquè para nosaltres intervenir és compartir.

 

La temàtica marina en blanc i negre és la base fotogràfica impresa en borses de cotó digitalment i la intervenció ve de mà de la il·lustradora ( @merreache ) MARIA ERREACHEamb pinzell i pintura groga.

5 models de foto i tres intervencions amb pintura per foto, cadascuna de les #bolsastote està pintada a mà i és única ,només per a tu. Tria una en la nostra tenda online i la tens a la teva casa amb un packaging molt xulo.

http://www.littlepony.bigcartel.com/

Objectes únics de base fotogràfica intervinguda per una persona creativa que li dona un gir inesperat i bell

La fotografia com a objecte funcional i que parla de tu i de nosaltres.

Fotografia per portar

Seguim creant i compartint .

Això no pararà.

 

 

————————————————————

 

 

 

Is Land es el nuevo proyecto de Little Pony, con él  queremos dar un nuevo paso en nuestro camino que  iniciamos hace un año con las piezas -joyas -foto intervenidas de Woodland con LA CONSEGUIDORA .Seguimos con las ganas de trabajar la suma de estos conceptos :fotografía, objeto de autor e intervención, porque para nosotras intervenir es compartir.

La temática marina en blanco y negro es la base fotográfica , impresa en bolsas de algodón digitalmente y la intervención viene de mano de la ilustradora MARIA ERREACHE( @merreache )con  pincel y pintura amarilla.

5 modelos de foto y tres intervenciones con pintura por foto, cada una de las #bolsastote está pintada a mano y  es única ,sólo para ti. Elige una en nuestra tienda online  y la tienes en tu casa con un packaging muy chulo.

 

http://www.littlepony.bigcartel.com/

Objetos únicos de base fotográfica intervenida por una persona creativa que le dá un giro inesperado y bello

La fotografía como objeto funcional y que habla de ti y de nosotras.

Fotografia per portar.

Seguimos creando y compartiendo .

Esto no va a parar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20140720-WA0001 copia
IMG-20140720-WA0000 copia

 

 

 

 

 

 

 

 

4IS-LAND.LP

10331585_765448626828849_560462241_n copia
10358097_765448650162180_605314239_n copia

 

 

 

SMG_8060
SMG_8063

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This