Seleccionar página

 

I ara, amb la primavera em trobo de nou a l’estudi  amb un moment concret dels nens, una edat, una ocasió: els nens que fan  la primera comunió .Toca retratar informalment la formalitat d’un moment i esdeveniment especial en les vides d’aquests nens de  9 anys. Uns anys bells i  plens d’encant, el final de la infantesa i inici  del caràcter i personalitat .
El repte per mi  serà innovar la tradició en imatge  i per a això intento basar-me en la simplicitat de la bellesa que irradia la seva edat i el seu moment vital  i  feliç: il.luminació sencilla, fons neutre  i falta de barroquisme compositiu i estètic. La seva mirada neta i brillant , els seus moviments de joc  i la seva actitut creadora per damunt de tot. Ells són nens preciosos, deixaré  constàcia d’això. Els vull donar un record per sempre: la seva imatge inocent .

 

 

 

———————————————-

 

 

 

Y ahora, con la primavera  me encuentro de nuevo  en el estudio con un momento  concreto de los niños, una edad, una ocasión: niños y niñas que hacen la primera comunión .Toca retratar  informalmente la formalidad de  un momento y acontecimiento especial en las vidas de estos niños de 9 años. Unos años bellos  y llenos de encanto, el final de la niñez e inicio  de un carácter y personalidad .

El  reto para mi será innovar la tradición en imagen   y para ello intento basarme en la simplicidad de la belleza que irradia su edad y su momento vital  feliz : iluminación sencilla , fondos neutros y falta de barroquismo compositivo y  estético. Su mirada límpia, brillante,dulce ,sus movimientos de juego y su actitud  creadora por encima de todo. Ellos  son niños preciosos, dejaré constancia de ello. Quiero darles un recuerdo para simpre: su imagen inocente.

 

 

 

 

Podeis visionar un video del fotollibro como muestra de la campaña comuniones12, concepto de propuesta de  impresión

haciendo click aquí :

VIDEO MOSTRA FOTOLLIBRE CAMPANYA COMUNIONS2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JOANA I BLANCA. 2012

Pin It on Pinterest

Share This