Seleccionar página

 

 

M’agrada fotografiar la unió, allò tan meravellós i abstracte que uneix als membres d’un grup, una família ,equip…. El contacte físic entre ells o  de mirades és realment el protagonista de totes aquestes imatges de grup.

En elles busco simplificar al màxim els elements externs a aquesta força que uneix per concentrar-nos en el que realment volen que fotografiï: el fet que són un grup i tenen sensacions i un passat i un futur en comú.

La vestimenta, els fons, el tipus de llum es tornen transparents i fàcils perquè no destorbi al contacte que hi ha entre ells.

En les fotos vull que es pugui llegir confiança, afecte i  felicitat.

El bon rotllo és el veritable objectiu de les sessions.

 

 

 

«Cap grup pot actuar amb eficàcia si falta el concert; cap grup pot actuar en concert si falta la confiança; cap grup pot actuar amb confiança si no es troba lligat per opinions comunes, afectes comuns, interessos comuns».

Edmund Burke

 

 

 

 

—————————————

 

 

Me gusta fotografiar la unión, aquello maravilloso y abstracto que une a los miembros de un grupo, una familia ,equipo…. El contacto entre ellos, físico o de miradas ,es realmente el protagonista de todas estas imágenes.

Busco simplificar al máximo los elementos externos a esa fuerza que une para concentrarnos en lo que realmente quieren que fotografíe: el hecho de que son un gurpo y tienen sensaciones y un pasado y  futuro en común.

La vestimenta, los fondos, el tipo de luz se vuelven transparentes y fáciles para que  no estorbe al contacto que hay entre ellos.

En las fotos quiero que se pueda leer  confianza, afecto y  felicidad.

El buen rollo, amor, amistad, protección.. es el verdadero objetivo de la sesión.

 

 

 

«Ningún grupo puede actuar con eficacia si falta el concierto; ningún grupo puede actuar en concierto si falta la confianza; ningún grupo puede actuar con confianza si no se halla ligado por opiniones comunes, afectos comunes, intereses comunes».

Edmund Burke

 

 

 

 

Gràcies a tots vosaltres , que em mostreu la vostra força més íntima: la unió.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This