Seleccionar página

 

 

Pel meu estudi passen persones que volen una mirada real, que li ofereixi objectivitat en un moment bell i especial de la seva vida i volen que ho plasmi en fotografia sencilla i sense artificis estètics ni tècnics. Sembla simple i frívol però és un desig que està ple d’humanitat emotiva.

M’encanta fotografiar dones que  volen ser apreciades pel que som i representem…!ser dones!.

Isa , el dia que va venir a la sessió fotogràfica, em va donar l’oportunitat de fotografiar aquesta força poderosa, instintiva i innata que existeix en tota dona i que radica en la seva «feminitat».

Ella volia mostrar la seva força de dona, la seva identitat i la seva essència femenina. Vaig utilitzar la neteja  lumínica i d’espais perquè ella mateixa es  mostrés. Tot va ser un joc femení ple de femeneitat.

Així vaig captar el seu desig de ser fotografiada, espero que el meu toc de femeneitat irradi en el resultat final.
Gràcies Isa,

 

 

——————————————–

 

Por mi estudio pasan personas que quieren una mirada real, que le ofrezca objetivad en un momento bello y especial de su vida y quieren que lo plasme en fotografía sencilla  sin artificios estéticos ni tècnicos. Parece sencillo y frívolo pero está lleno de humanidad emotiva.

Me encanta fotografiar mujeres que quieren ser apreciadas por lo que somos y representamos…!ser mujeres!.

 

Isa , el día que vino a la sesión fotográfica, me  dió  la oportunidad de fotografiar esa fuerza poderosa, instintiva e innata que existe en toda  mujer y que  radica en su» feminidad» . Utilicé la limpieza lumínica y de espacios para que ella misma se mostrase. Todo fué un juego femenino lleno de feminidad.

Ella quería mostrar su fuerza de mujer, su identidad y su esencia femenina.

Así capté su deseo, muy feminino ,de ser fotografiada, espero que  mi toque de femeneidad irradie en el resultado final.

 

Gracias Isa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This