Seleccionar página
Em sento FELIÇ des del dia que em va cridar Cristina i em va dir que havien pensat a casar-se el 23 de setembre amb una bonica festa íntima en un lloc molt xulo ; amb els seus dos fills preciosos envoltats del seu familia i amics. Volia compartir amb mi aquesta gran decisió, com a amigues i companyes que som des de fa ja molts anys; però és que a més volia que jo ho capturés tot amb el meu ull i la meva càmera per a l’eternitat. Les seves noces anava a ser especial, d’això estàvem tots ja segurs.
Però si us dic que Cristina és fotògrafa, que per la nostra professió i passió ens trobem i vam conèixer ja fa anys, entendreu més coses sobre el fet d’estar NERVIOSA davant tal petició de gran responsabilitat. M’havia triat per narrar la història del gran dia , d’alguna cosa tan important com crear un record fotogràfic!!.Nosaltres sabem la responsabilitat que té aquest treball que tant estimem. I aquí entra el sentiment d’ORGULL, ja que la millor floreta que et poden llançar professionalment parlant un bon company de professió al que admires és aquest, que confiï en tu i en el teu treball.

Va arribar el gran dia i em vaig traslladar de Lleida a Riudoms ,una petita masia d’un molí de farina del segle XVI on es podia sentir encara històries antigues en el silenci. En un raconet bell enmig de la naturalesa del Baix Camp , íntim i perfecte per a aquesta parella es va crear l’ambient ideal para tot el que volien mostrar i dir a els qui ells volien. La llum entrava a les antigues estades on es preparaven enmig de nervis i molt moviment i il·luminava les escenes de forma senzilla i alhora estudiada per al moment. Màgicament podíem veure tot el que esdevenia entre reflexos de vells miralls. En el bosquet on es va celebrar l’emocionant cerimònia s’havia preparat tot amb cuidats detalls i molt amor , era l’hora perfecta per fotografiar una història com la seva. Tot fluïa i se sentia a prop.

Aquesta tarda de final de setembre vam poder sentir en l’aire que respiràvem l’energia i força meravellosa que la seva família irradiava en estar prop d’ells. Una nit on vam poder viure la festa amb tota la seva intensitat, com bé caracteritza a nostra Cristina, música, riures i ball . Es van viure moments dolços plens de sentiments i moments de vertigen plens de diversió, com són ells, pura dinamita.

M’ho van posar realment molt fàcil , em vaig relaxar treballant com feia temps, vaig gaudir moltíssim disparant i vaig estar entre bons amics, Sergi, Janusz… ; per tot això sóc també una AFORTUNADA i vull compartir-ho amb vosaltres avui i aquí.

Gràcies Cristina i Àlex per la vostra amistat i per la vostra confiança en el meu treball; per tot  i per sempre.

petons

 

Me siento FELIZ desde el día que me llamó Cristina y me dijo que habían pensado en casarse el 23 de septiembre con una bonita fiesta íntima en un lugar mucho chulo ; con sus dos hijos preciosos rodeados de su família y amigos. Quería compartir conmigo esa gran decisión, como amigas y compañeras que somos desde hace ya muchos años; pero es que además quería que yo lo capturara todo con mi ojo y mi cámara para la eternidad. Su boda iba a ser especial, de esto estábamos todos ya seguros.

Pero si os digo que Cristina es fotógrafa, que por nuestra profesión y pasión nos encontramos y conocimos ya hace años, entenderéis más cosas sobre el hecho de estar NERVIOSA ante tal petición de gran responsabilidad. Me había elegido para narrar la historia del gran día , de algo tan importante como crear un recuerdo fotográfico!!.Nosotras sabemos la responsabilidad que tiene este trabajo que tanto amamos. Y aquí entra el sentimiento de ORGULLO, ya que el mejor piropo que te pueden lanzar profesionalmente hablando un buen compañero de profesión al que admiras es este, que confíe en ti y en tu trabajo.

Llegó el gran día y me trasladé de Lleida a Riudoms ,una pequeña masía de un molino de harina del siglo XVI donde se podía sentir todavía historias antiguas en el silencio. En un riconcito bello en medio de la naturaleza del Baix Camp , íntimo y perfecto para esta pareja se creó el ambiente ideal para todo el que querían mostrar y decir a quienes ellos querían. La luz entraba a las antiguas estancias donde se preparaban en medio de nervios y mucho movimiento e iluminaba las escenas de forma sencilla y a la vez estudiada para el momento. Mágicamente podíamos ver todo lo que acontecía entre reflejos de viejos espejos. En el bosquecito donde se celebró la emocionante ceremonia se había preparado todo con cuidados detalles y mucho amor , era la hora perfecta para fotografiar una historia como la suya. Todo fluía y se sentía cerca.

Esa tarde de final de septiembre pudimos sentir en el aire que respirábamos la energía y fuerza maravillosa que su familia irradiaba al estar cerca de ellos. Una noche donde pudimos vivir la fiesta con toda su intensidad, como bien caracteriza a nuestra Cristina, música, risas y baile . Se vivieron momentos dulces plenos de sentimientos y momentos de vértigo llenos de diversión, como son ellos, pura dinamita.

Me lo pusieron realmente muy fácil , me relajé trabajando como hacía tiempo , disfruté muchísimo disparando y estuve entre buenos amigos , Sergi, Janusz ..; por todo esto soy también una AFORTUNADA y quiero compartirlo con vosotros hoy y aquí.

Gracias Cristina y Àlex por vuestra amistad y por vuestra confianza en mi trabajo; por todo y para siempre.

 

besos

———————————————

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This