Seleccionar página

 

Ja són 8 anys els que fa des d’aquest primer i improvisat Shooting Plató obert de fons color negre pensat com a com a celebració-aniversari dels 10 anys professionals dins d’un estudi fotogràfic i podeu imaginar l’orgull que sento avui quan gent meravellosa segueix apropant-se aquí per lliurar-me la seva il·lusió a aconseguir junts un record per escriure la seva memòria.
Aquest shooting d’hivern ha estat blau i ens ha fet sentir en moments relaxats i tranquils, com l’immens i fosc mar durant la nit i en uns altres ens ha apropat a l’infinit enèrgic amb els vostres somriures i gestos d’il·lusió com el qque acompanya al color blau luminós. El Nadal ja s’aulorava en l’ambient.
Tots vosaltres heu estat peces claus en el resultat final d’aquest Shooting blau motiu de continuïtuat. Vull compartir aquí ,a mb vosaltres, un resum d’aquesta gran i intensa setmana blau fosca i profunda amb aquestes imatges  i m’agradaria que veiéssiu ara darrere de cadascun d’aquests senzills retrats la força que m’aporteu amb la vostra confiança i connexió amb el meu objectiu durant aquells intensos 15 minuts i també veureu els 8 anys pasats.

I és que això s’ha de provar, viure i experimentar , no es pot explicar, així que en el proper Shooting, Plató Obert , has de participar, estar aquí, tenir sensacions junts !!.Fins al juliol !!

 

———————————————————————————————–

 

Ya son 8 años los que hace desde ese primer e  improvisado Shooting Plató obert de fondo color negro pensado como celebración -aniversario de los 10 años profesionales que llevaba dentro de un estudio fotográfico y podéis imaginar el orgullo que siento cuando gente maravillosa sigue acercándose aquí durante esa semana elegida para entregarme su ilusión en conseguir juntos un recuerdo para escribir su memoria.

Este  Shooting de invierno ha sido  azul y nos ha hecho sentir en momentos relajados y tranquilos, como el inmenso y oscuro mar durante la noche y en otros nos ha acercado al infinito enérgico con vuestras sonrisas y gestos de ilusión como el que acompaña al azul luminoso. La Navidad ya se intuía y se empezaba a oler en el ambiente .

Todos vosotros habéis sido piezas claves en el resultado final de este Shooting azul .Quiero compartir un resumen de esta gran semana profunda con estas imágenes y me gustaría que vieseis ahora detrás de cada uno de estos sencillos  retratos  la fuerza que me aportáis con vuestra confianza y compenetración con mi objetivo durante esos 15 intensos minutos y también podréis ver los 8 años que han pasado.

 

Y es que esto se tiene que probar, vivir y experimentar , no se puede explicar, así que en el próximo Shooting, Plató obert , tienes que participar, estar aquí , tener sensaciones juntos !!.Hasta julio!

 

 

 

Gràcies mil A TOTS i CADAUN  DE VOSALTRES!!!! estic molt feliç de tenir-vos amb mi any rere any!!Sou grans!!

novembre2015, lleida

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This