Seleccionar página

El seu gran dia està per arribar, aviat viuran el dia de la seva primera comunió.  Uns dies abans gaudeixen d’una sessió d’estudi , s’ho passen d’allò més bé, es senten protagonistes i especials vivint juntament amb la seva família la il.lusió de fer-se grans. Viuen els minuts, les hores, els dies, les setmanes amb intensitat i jo els tinc durant una estona bellíssima a l’estudi per poder explicar el seu gran moment.

M’agrada molt retratar els nens de primera comunió perquè és una edat preciosa i amb l’excusa del gran dia de la primera comunió puc fer-los uns retrats informals fixant-me en la seva mirada i retratant la seva energia vital, amb el gran vestit del gran dia i després  també amb roba més d’ells, la del dia a dia, la que explica qui és cada gran dia de l’any que vieuen, m’agrada trobar-me amb les seves circumstàncies, que són la companyia dels seus germans, les seves aficions i la seva família. Retrato  il.lusió, infància, amor i veritat durant una fantàstica hora amb vosaltres .

 

Gràcies a tots aquests nens que durant aquests dies viviu amb molta intensitat l’amor i la bondat perquè m’encomaneu la il.lusió i m¡ompliu d’energia.

 

 

 

——————-

 

Su gran día está para llegar, pronto vivirán el día de su primera comunión .Unos días antes disfrutan de una sesión de estudio , se lo pasan a las mil maravillas, se sienten protagonistas y especiales viviendo junto con su familia la ilusión de hacerse grandes. Viven los minutos, las horas, los días, las semanas con intensidad y yo los tengo durante un rato bellísimo al estudio para poder explicar su gran momento.

Me gusta mucho retratar los niños de primera comunión porque es una edad preciosa y con la excusa del gran día de la primera comunión puedo hacerlos unos retratos informales fijándome en su mirada y retratando su energía vital, con el gran vestido del gran día y también con ropa más de ellos, la del día a día, la que explica quién es cada gran día del año que viven, me gusta encontrarme con sus circunstancias, que son la compañía de sus hermanos, sus aficiones y su familia . Retrato ilusión, infancia, amor y verdad durante una  fantástica  hora con vosotros.
Gracias a todos estos niños que durante estos días vivís con mucha intensidad el amor y la bondad porque me contagiais  de ilusión y me llenási de energía.

 

 

 

 

 

Xènia

    
SUS_7172 copia

 

 

 

Sergi

 
SUS_9656

 

 

 

Quim

SUS_0572

 

 

Gina

SUS_4309

 

 

Mariona

 
SUS_3184

 

 

Marta

SUS_7913 copia

 

 

 

 

Carla

 
SUS_5824

 

 

 

 

Tuixent

SUS_6415

 

 

 

Max

SUS_6816

 

 

 

Mar

 
SUS_5258

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This