Seleccionar página

 

 

Arriba la setmana de Shooting , el plató s’obre i és com si s’agités una vareta màgica sobre l’estudi; tot s’il·lumina, es torna més suau, més bell. Compartir el meu temps amb tots vosaltres en aquests dies és el millor regal de temps i amor que em podeu fer; a canvi jo us retorno la vostra fidelitat forjant els millors i més perdurables records amb els retrats dels vostres somriures . La vostra presència en aquests dies és una gran i càlida abraçada que m’acompanya al temps en què tothom es dedica a una conspiració d’ amor; amics arriba el Nadal!!.

Perque els records brillen més amb les espelmes del Nadal.
“Feliç, feliç Nadal, la que fa que ens acordem de les il·lusions de la nostra infància, li recordi a l’avi les alegries de la seva joventut, i li transporti al viatger a la seva xemeneia i a la seva dolça llar!” (Charles Dickens)

Gràcies a tots, sou molt grans!!

 

 

 


 

 

Llega la semana de Shooting , el plató se abre y es como si se agitase  una varita mágica sobre el estudio; todo se ilumina, se vuelve más suave, más hermoso. Compartir mi tiempo con todos vosotros en estos días es el mejor regalo de tiempo y amor que me podéis hacer; a cambio yo os devuelvo vuestra fidelidad forjando los mejores y más perdurables recuerdos con los retratos de vuestras sonrisas. Vuestra presencia en estos días es un gran y cálido abrazo que me acompaña al tiempo en que todo el mundo se dedica a una conspiración de amor; amigos llega la Navidad!!!.

Porque los recuerdos brillan más con las velas de la Navidad.

“¡Feliz, feliz Navidad, la que hace que nos acordemos de las ilusiones de nuestra infancia, le recuerde al abuelo las alegrías de su juventud, y le transporte al viajero a su chimenea y a su dulce hogar!” (Charles Dickens)

Gracias a todos, sois muy grandes!!

 

 

 
 
 
 
 
  
 
 

 
 
 

Pin It on Pinterest

Share This