Seleccionar página

 

Així de bé comencem les sessions d’estudi de comunió aquesta primavera,amb nens amb estil i pesonalitat, plens de vitalitat , envoltats de la seva família i amb mirades plenes d’il·lusió, com la de Biel.M’agrada captar en una seèrie de retats aquests somriures i aquest lluentor en els ulls.

Simplicitat i naturalitat sense artificis.

La meva necessitat d’oferir-vos el millor de mi i evolucionar sempre sense oblidar la meva base de treball (retrat d’estudi senzilla i natural) em porta cada primavera a proposar-me i proposar-vos noves opcions de presentacions i dissenys dels retrats realitzats. Vull que tingueu allò que teniu en ment i no goseu demanar-me. Vull lliurar-vos el treball tal com us agradaria a vosaltres. Sessions , dissenys de fotollibres i àlbums a mida i recordatoris diferents i elegants a mida de les vostres il.lusions.

Per treballar necessito la vostra mirada, una càmera, una llum i la vostra confiança

“la confiança és una hipòtesi sobre la conducta futura de l’altre. És una actitud que concerneix el futur, en la mesura en què aquest futur depèn de l’acció d’un altre. És una espècie d’aposta que consisteix en no inquietar-se del no-control de l’altre i del temps”.

Realment penso sempre en aquest acte de fe que dipositeu en la meva quan arribeu a l’estudi sabent que hi haurà control i  una connexió segura entre el nen i jo.

Gràcies per la vostra emoció positiva, la que em dóna la força i seguretat necessària per explicar les vostres històries.

 

—————————————-

 

 

Así de bien empezamos las sesiones de estudio de comunión esta primavera,con niños con estilo y pesonalidad, llenos de vitalidad , rodeados de su familia y con miradas llenas de ilusión, como la de Biel. Me encanta plasmar en un a srie de retatos estas sonrisas y este brillo de ojos.

 

Mi necesidad de ofreceros lo mejor de mí y evolucionar siempre sin olvidar mi base de trabajo (retrato de estudio sencilla y natural) me lleva cada primavera a proponerme y proponeros nuevas opciones de presentaciones y diseños de los retratos realizados. Quiero que tengáis aquello que tenéis en mente y no osáis pedirme. Quiero entregaros el trabajo tal como os gustaría a vosotros. Sesiones a medida, diseños de fotolibros y àlbums a medida y recordatorios diferentes y elegantes a medida de vuestras ilusiones.

Para trabajar necesito vuestra mirada, una cámara, una luz y vuestra confianza

“la confianza es una hipótesis sobre la conducta futura del otro. Es una actitud que concierne el futuro, en la medida en que este futuro depende de la acción de otro. Es una especie de apuesta que consiste en no inquietarse del no-control del otro y del tiempo”.

Realmente pienso siempre en este acto de fe que depositáis en mi cuando llegáis al estudio sabiendo que habrá control y  una conexión segura entre el niño y yo

Gracias por vuestra emoción positiva, la que me da la fuerza y seguridad necesaria para contar vuestras historias .

 

 

 

 

 

 

BIEL, març2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This