Seleccionar página

 

 

 

«En Femení» ha estat una exposició col·lectiva en la Galeria Espai Cavallers de Lleida on el meu treball personal fotogràfic Cazadas ha compartit espai amb artistes de diferents disciplines artístiques. Orgullosa i feliç de veure el meu treball al costat del treball de grans dones a les quals admiro profundament. Cada una d’elles aconsegueix emocionar-me amb el seu propi llenguatge femení i universal.

Exposar el tu treball personal crec que es deu semblar a sortir a un escenari per tocar la guitarra( cosa que no he fet mai), i el que faig en aquest cas sempre  és tocar per a mi, m’ ha d’agradar a mi la música que  faig , perquè tinc la certesa de què si m’agrada a mi ,agradarà als altres.

 

Vull que el treball complet estigui també aquí per   donar també  les gràcies a les precioses i fortes dones , l’Ona, la Montse i la Juliette, que han estat davant de la càmera mostrant el seu cosat més fort i femení i construint les imatges que formen part ja de la meva història.

Totes elles em donen sentiments i jo agafo emocions per cridar fotogràficament que som dones i ens sentim especials i fortes.

 

 

 

 

Gràcies a la Roser per creure en el meu treball i a les artistes amb les que he compartit l’aire que es respira en una sala d’art durant aquests dies.

—————————————————-

 

«En Femenino» ha sido una exposición colectiva en la Galería Espacio Caballeros de Lleida donde mi trabajo personal fotográfico Cazadas ha compartido espacio con artistas de diferentes disciplinas artísticas. Orgullosa y feliz de ver mi trabajo junto al trabajo de grandes mujeres a las cuales admiro profundamente. Cada una de ellas ha conseguido emocionarme con su propio lenguaje femenino y universal.

Exponer tu  trabajo personal creo que se debe  parecer a salir a un escenario para tocar la guitarra( cosa que no he hecho nunca), y lo que hago en este caso siempre es tocar para mí, me tiene que gustar a mí la música que hago , porque tengo la certeza de qué si me gusta a mí ,gustará a los demás.

Quiero que el trabajo completo esté también aquí , en mi bloc, para agradecer a las preciosas y fuertes mujeres , Montse, Ona i Juliette, que han estado ante la cámara mostrando su lado más fuerte y femenino ,construyendo las imágenes que forman parte ya de mi historia.

Todas ellas me dan sensaciones  y yo cojo emociones para gritar fotográficamente que somos mujeres y nos sentimos especiales y fuertes.

Gracias a Roser para creer en mi trabajo y a las artistas con las que he compartido el aire que se respira en una sala de arte durante estos días.

 

EXPOSICIONS

_SUS9972b
   
_SUS9918
_SUS9661 copiabb
  
_SUS9576b
_SUS9507b
_SUS0086b

Pin It on Pinterest

Share This