Seleccionar página

Des del mateix moment del seu naixement el papa ha de començar a gaudir de les estones que comparteix amb el seu fill, començar a comunicar-se i establir una relació afectiva amb ell, abraçant-ho, acariciant-ho, besant-ho , mirant-li i mostrant-li afecte.

L’espera de nou mesos ha portat el meravellós canvi en la seva vida, ells saben que són papis en el moment en què per primera vegada ho sostenen en els seus braços i allí comencen a relacionar-se i crear un fort vincle amb el beu nounat. Aquests moments inicials i iniciàtics són de gran bellesa.

Aquests braços forts, tremolosos, il·lusionats, i inexperts  sostenen ara una vida ,LA SEVA VIDA ESTRENADA.

Bellesa natural, simple i profunda d’un pare ;un present i un futur en l’abraçada.

 

—————————–

Desde el mismo momento de su nacimiento el papa  tiene que empezar a disfrutar de los ratos que comparte con su hijo, empezar a comunicarse y establecer una relación afectiva con él, abrazándolo, acariciándolo, besándolo , mirándole y mostrándole cariño.

La espera de nueve meses ha traído el maravilloso cambio en su vida, ellos saben que son papas en el momento en que por primera vez lo sostienen en sus brazos y allí empiezan a relacionarse y crear un fuerte vínculo con el bebe recién nacido. Esos momentos iniciales e iniciáticos son de gran belleza.

Esos brazos fuertes, temblorosos,  ilusionados,  e inexpertos r sostienen  ahora una vida ,SU VIDA ESTRENADA.

Belleza natural, simple y profunda  de un padre ; un presente y un futuro en el abrazo.

 

 

 

 

 

gràcies papis

 

Pin It on Pinterest

Share This