Seleccionar página

 

 

 

 

 

 

Sí, i jo també tinc a l’estudi un d’aquests , un targetó nominal ,que s’embolica amb un bonic sobre i es converteix en un detall personalitzat i obert.

Està pensat exclusivament per regalar a la persona que estimes i és  «un val regal». Podries regalar  una bonica foto teva però també pots regalar el moment i l’experiència de fer-vos , fer-se o que es facin ells una sessió de retrat d’estudi .

A vegades la millor elecció és no elegir, si obsequies amb un val  regal de sessió de retrat d’estudi estàs triant que els demés triïn el dia, l’hora, el com  i el moment de fer-se una sessió. Regala allò que voldrien ells haver  triat i encara no s’atreveixen, tria per ells donar el primer pas d’allò que sempre havien pensat fer o…. que no se’ls havia passat mai pel cap(però ara ho fas tu per ells) , embolica’ls un trosset d’emoció desitjada que finalment es convertirà en realitat per la teva suau empenta.

Si no saps què regalar aquests nadals regala fotos, però les que encara no s’han fet .Pots regalar il.lusió ,cert dret a decidir (concepte-desig molt vigent i actual ).

Obsequia amb una experiència i regala que ells puguin decidir;).

Amb el «Val regal» podràs estar segur d’encertar , carrega-ho amb el concepte de sessió i de presentació que vulguis, amb l’import que decideixis i nosaltres ho carregarem de realitat i il·lusió personalitzada . Literalment.

Pots regalar una sessió d’estudi individual, de parella, de grup, de família, un SHOOTING d’estiu o d’hivern o un ULTRAYOU 2.0, una SESSIÓ TRIPLE (d’embaràs, nadó i un anyet del bebè.)..o enmarcacions , acabats, objectes i àlbums a partir d’una sessió ja realitzada anteriorment.

Ho parlem primer tot i t’ho emboliquem tot de regal.

 

 

 

Aprofito el moment per mostrar experiències  que altres han viscut a l’estudi ,resultats .

 

Gràcies a la Silvia, el Joel, el Biel, la Mar , l’Aina , l’Arnau i el Nil. Preciosos!

 

 

———————————————————-

Sí, y yo también tengo al estudio uno de estos , un targetón nominal ,que se envuelve con un bonito sobre y se convierte en un detalle personalizado y abierto.

Está pensado exclusivamente para regalar a la persona que aprecias y es «uno vale regalo». Podrías regalar una bonita foto tuya pero también puedes regalar el momento y la experiencia de haceros , hacerse o que se hagan ellos una sesión de retrato de estudio.

A veces la mejor elección es no elegir, si obsequias con uno vale regalo de sesión de retrato de estudio estás eligiendo que los demás elijan el día, la hora, el cómo y el momento de hacerse una sesión. Regala aquello que querrían ellos haber elegido y todavía no se atreven, elige por ellos dar el primer paso de aquello que siempre habían pensado hacer o…. que no se los había pasado nunca por la cabeza(pero ahora lo haces tú por ellos) , envuelve un trocito de emoción deseada que finalmente se convertirá en realidad por tu suave empujón.

Si no sabes qué regalar estas navidades regala fotos, pero las que todavía no se han hecho .Puedes regalar ilusión ,cierto derecho a decidir (concepto-deseo muy vigente y actual ).

Obsequia con una experiencia y regala que ellos puedan decidir;).

Con el «Vale regalo» podrás estar seguro de acertar , cárgalo con el concepto de sesión y de presentación que quieras, con el importe que decidas y nosotros lo cargaremos de realidad e ilusión personalizada . Literalmente.

Puedes regalar una sesión de estudio individual, de pareja, de grupo, de familia, un SHOOTING de verano o de invierno o un ULTRAYOU 2.0, una SESIÓN TRIPLE (de embarazo, bebé y un añito del bebé.)..o *enmarcacions , acabados, objetos y álbumes a partir de una sesión ya realizada anteriormente.

Lo hablamos primero todo y te lo envolvemos todo de regalo.

Aprovecho el momento para mostrar experiencias que otras han vivido al estudio ,resultados .

Gracias a Silvia, Joel, Biel, la Mar , Aina , Arnau y el Nilo. Preciosos!

 

 

 

 

silvia, novembre2012

 

 

 

 

 

 

pol i joel, setembre2012

 

 

 

 

arnau i nil. octubre2012

 

 

mar i aina. novembre2012

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This