Seleccionar página

 

Aquest cap de setmana passat (22,23,24 novembre) #matenorgrafia va viatjar a Madrid de la mà de Roser Xandri, de la galeria Espai Cavallers de Lleida, per allotjar-se a l’habitació 203 de l’hotel Praktic Metropol on se situava la Fira d’art emergent més jove , dinàmica i fresca : Room Art Fair.

Dues plantes d’un hotel , meravellosament situat en el més centre de la capital ,s’omple d’art, bon ambient i bon rotllo durant tres dies intensos. 30 galeries ,més de 150 artistes nacionals i internacionals , media partners,bloggers, comissaris transformant les suites, voluntaris, escoles, projectes,editorials, portals online,cooperativisme …. envaint un meravellós lloc on l’art s’apropa al nou col·leccionista i trenca amb el encosrseta stand -cub- blanca .

Entrem en les habitacions, espais expositius íntims i humans on t’has de presentar i obrir-te sense més, sorgint contactes i sinergies. L’art més contemporani, sembla aquí que, trenca amb els prejudicis i la distància que ens separa de les obres més provocadores de l’actualitat artística.

Doncs en aquest ambient fantàstic i somiat ha conviscut el meu treball #matenorgrafia,(els meus objectes: 6 peces emmarcades en fusta i 4 penjolls) , compartint habitació amb molt grans ,Perico Pastor, Benjamin Tous, Mercès Humedes i Joan Pere Massana.

No cal que us digui que a l’ arribar a l’hotel i entrar a l’habitació em vaig sentir feliç. Afortunada. He pogut compartir amb grans artistes un esdeveniment del present amb esperances cap al futur. Provocació, sentit de l’humor, proximitat, concepte  i il·lusió.

Us mostro aquí unes fotos realitzades en la meva visita a la fira el divendres i els link per veure el catàleg online (on es va seleccionar  una de les fotos del meu treball ) i per veure resultats de la fira. Un esdeveniment que queda en el record de tots els que assistim i queda constància en la realitat intensa a les xarxes, una realitat que es va generar paral·lela i  cibernèticament en potència i que ara no té fre.

http://issuu.com/roomartfair

 

 

 

————————————————————————-

 

 

Este pasado fin de semana (22,23,24 noviembre) #matenorgrafia viajó a Madrid de la mano de Roser Xandri, de la galería Espai Cavallers de Lleida, para hospedarse  en la habitación 203 del hotel Praktic Metropol donde se ubicaba la Feria de arte emergente más joven , dinámica y fresca : Room Art Fair .http://www.roomartfair.com/

Dos plantas del hotel ,maravillosamente ubicado en el más centro de la capital ,se llena de arte, buen ambiente y buen rollo durante tres días intensos.  30 galerías ,más de 150 artistas nacionales e internacionales , media partners,bloggers, comisarios transformando las  suites, voluntarios, escuelas, proyectos,editoriales, portales online,cooperativismo …. invadiendo un maravilloso lugar donde el arte se acerca al nuevo coleccionista y rompe con  el encorsetado stand -cubo- blanco .

Entramos en las habitacions, espacios expositivos íntimos y humanos donde te tienes que presentarte y abrirte sin más surgiendo contactos y sinergias. El arte más contemporaneo, parece aquí  que,  rompe con los prejuicios y la distancia que nos separa de las obras más provocadoras de la actualidad artística.

Pues en este ambiente fantástico y soñado ha convivido mi trabajo #matenorgrafia, (mis objetos :6 piezas enmarcadas en madera y 4 colgantes (, compartiendo habitación con grandes artistas:Perico Pastor, Benjamin Tous, Mercedes Humedes i Joan Pere Massana.

No hace falta que os diga que al  llegar al hotel y entrar en la habitación me sentí feliz. Afortunada. He podido compartir con grandes artístas un evento del presente con esperanzas hacia el futuro. Provocación, sentido del humor, cercanía , concepto y ilusión

Os muestro aquí unas fotos realizadas en mi visita a la feria el viernes y los link para ver el catálago online y resultados de la feria. Un evento que queda en el recuerdo de todos los que asistimos y queda constancia en la realidad intensa en las redes, una realidadque se generó paralela ycibernéticamente en potencia y queahora ya  no tiene freno.

http://issuu.com/roomartfair

 

 

 

 

 

 

IMG_9522

 

IMG_3715
IMG_4030 copia 2
IMG_4079 copia 2
IMG_6135 copia
IMG_6874
IMG_8649 copia 2
IMG_8874 copia 3
IMG_9997 copia 2
portada copia

 

 

Pin It on Pinterest

Share This