Seleccionar página

 

 

El taronja és un color que estimula la creativitat, l’ambició juntament amb la capacitat d’estar en activitat. A més pot produir cert desig protector, tant cap a un mateix com també cap a altres éssers.
El taronja és un color energètic i estimulant, encara que no té la mateixa embranzida que el vermell, també afavoreix la conversa i el sentit de l’humor. Aquest color allibera les emocions negatives, li fa sentir menys insegur, menys penós, més comprensiu amb els defectes dels altres i li aporta ganes de perdonar-ho tot. El taronja estimula la ment, renova la il·lusió en la vida i és el perfecte antidepressiu. És ideal per a l’esperit.

Cada setmana de Shooting, en aquestes deu edicions que portem ja, ha tingut un «color de fons», mai millor dit, perquè els protagonistes són les persones, els seus rostres i gestos . Per aquest mes de juny de 2012, per aquests temps difícils , per  aquesta setmana calurosa vaig triar el color taronja per fer d’escenari de tanta energia que genera un plató obert i les llums d’estudi.

No vaig a deixar de dir ara i  aquí que aquesta edició ha estat la més reeixida, rècord de participació i de mostra de confiança. Senyores i senyors ho necessitava de debò i bé ho sabeu,  les coses avui estan perquè la gent t’injecti comprensió  i et contagiï d’il·lusió!!!. I així ha estat.

El color taronja  havia d’envair-nos i rescatar-nos. No ho semblarà  però estava tot pensat i meditat …o no.

 

Amb un  recull del que va ser la  10 ª edició de Shooting: una festa de felicitat i força color taronja , donem un crit silenciós i sostingut: Llarga vida al color taronja!!!

 

Gràcies a tots i fins la propera , que serà de color….verd esperança?

 

 

——————————————————–

 

 

El naranja es un color que estimula la creatividad, la ambición junto con la capacidad de estar en actividad. Además puede producir cierto deseo protector, tanto hacia un mismo como también hacia otros seres.
El naranja es un color energético y estimulante, aunque no tiene el mismo impulso que el rojo, también favorece la conversación y el sentido del humor. Este color libera las emociones negativas, le hace sentir menos inseguro, menos penoso, más comprensivo con los defectos de los otros y le aporta ganas de perdonarlo todo. El naranja estimula la mente, renueva la ilusión en la vida y es el perfecto antidepresivo. Es ideal para el espíritu.

Cada semana de Shooting, en estas diez ediciones quellevvamos, ha tenido un «color de fondo», nunca mejor dicho, porque los protagonistas son las personas, sus rostros y gestos . Para este mes de junio de 2012, para estos tiempos difíciles , para esta semana calurosa elegí el color naranja para hacer de escenario de tanta energía que genera un plató abierto y las luces de estudio.

No voy a dejar de decir ahora y aquí que esta edición ha sido la más exitosa, récord de participación y de muestra de confianza. Señoras y señores lo necesitaba de verdad y bien lo sabéis!!!, las cosas hoy están para que la gente te inyecte comprensión y te contagie de ilusión!!!. Y así ha sido.

El color naranja tenía que invadirnos y rescatarnos. No lo parecerá pero estaba todo pensado y meditado …o no.

Con una compilación del que fue la 10 ª edición de Shooting: una fiesta de felicidad y bastante color naranja , damos un grito silencioso y sostenido: Larga vida al color naranja!!!

Gracias a todos ! y hasta la próxima, que será de color….verde esperanza?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This