Seleccionar página

Little Pony és una il·lusió que ronda per la meva existència des de fa temps, neix d’una necessitat personal :el desig de completar la meva humil creació fotogràfica amb el treball d’una ment creativa més i conduir la meva imatge més enllà, on es trobi amb el desig.

Necessitem no estar sols, expressar-nos en grup és bonic, i quan trobes amb qui cridar pot ser el moment.
Sempre he volgut que la meva fotografia creixi i alhora que es converteixi en obra única, en un objecte de desig material, banal, carnal. Fotografia d’objectes que es converteix en objecte .

Amb Little Pony s’ha volgut compartir, dialogar i crear una marca de joieria artesanal, una marca d’objectes de consum, de moda i de possessió .

Joies creades a partir de la meva obra fotogràfica i manipulades per una altra ment i mà creativa, establint un diàleg entre imatge i intervenció, creixent i convertint-se en una peça única.

Una foto per a tu, només parell tu i per a ningú més. Una foto perquè llueixis només la teva i diguis «aquesta és meva i només la tinc jo perquè és la que jo vaig triar». Aquesta és la base a partir de la qual treballem jugant.

La col·lecció WOODLAND és la que inicia aquest joc interactiu i creatiu entre el meu ull i una altra ment , en aquest joc participa la meva amiga, La Conseguidora http://www.conseguidora.blogspot.com/, manipulant manualment les meves fotografies amb diferents tècniques .Ella va triar ,emocionalment ,manipular les meves imatges amb tècniques com la pintura, l’encuny, el fil i l’aplicació de purpurina convertint la meva il·lusió en realitat.

L’acceptació d’una intervenció en la teva obra és un exercici d’humilitat,sinceritat i de generositat. L’acceptació de la manipulació de la teva obra com a aliment per al creador.
En moments complicats com aquests, on tot sembla possible però res és segur ni fàcil, decidim que era el moment:» now or never», «posa-li un nom», » anem allà» i així va començar alguna cosa que ja és de debò:

Little Pony té logo,

Little Pony té bloc www.littlepony.bigcartel.com

Little Pony facebook https://www.facebook.com/pages/Little-Pony

…………té packaging i ens té a nosostras.

Això és ja real, és salut mental.

He vist que era gairebé possible, era possible?!! Això és només el principi d’alguna cosa gran. D’aquí a una mica més: de l’infinit , de l’impossible al més enllà. Volíem fer alguna cosa bonic per a tu i aquí està.
Espero que us agradi només una miqueta menys que a nosaltres.

 

 

 

—————————————————–

 

 

Little Pony es una ilusión que ronda  por mi existencia desde hace tiempo, nace de una necesidad personal :el deseo de completar mi humilde creación fotográfica con el trabajo de una mente creativa más y  conducir mi imagen más allá, donde se encuentre con el deseo.

Necesitamos no estar solos, expresarnos en grupo es bonito, y cuando encuentras con quien gritar puede ser  el momento.
Siempre he querido que mi fotografía crezca y a la vez que se convierta en obra única, en un objeto de deseo material, banal, carnal. Fotografía de objetos que se convierte en objeto .

Con Little Pony se ha querido compartir, dialogar y  crear  una marca de joyería artesanal, una marca de objetos de consumo, de moda y de posesión .

Joyas creadas a partir de mi obra fotográfica  y manipuladas por otra mente y mano creativa, estableciendo un diálogo entre imagen e intervención, creciendo y convirtiéndose en una pieza única.

Una foto para ti, sólo par ti y para nadie más. Una foto para que luzcas  sólo tu y digas «esta es mía y sólo la tengo yo porque es la que yo elegí». Esa es la base a partir de la cual  trabajamos jugando.

 

La colección WOODLAND es la que inicia este juego interactivo y creativo entre mi ojo y otra mente , en este juego participa  mi amiga, La Conseguidora http://www.conseguidora.blogspot.com/ manipulando manualmente mis fotografías con diferentes técnicas .Ella eligió, emocionalmente,  manipular mis imágenes con técnicas como  la pintura, el troquel, el hilo y la aplicación de purpurina convirtiendo mi ilusión en realidad.

La aceptación de una intervención en tu obra es un ejercicio de humildad, sinceridad y de generosidad. La aceptación de la  manipulación de tu obra como alimento para el creador.
En momentos complicados como estos, donde todo parece posible pero nada es seguro ni fácil, decidimos que era el momento:» now or never», «ponle un nombre», » vamos allá» y así empezó algo que ya es de verdad:

Little Pony tiene logo.

Little Pony tiene bloc:  www.littlepony.bigcartel.com

Little Pony tiene facebook https://www.facebook.com/pages/Little-Pony

..tiene packaging y nos tiene a nosostras. Esto es ya real, es salud mental.

He visto que era casi posible, era posible?!! Esto es sólo el principio de algo grande. De aquí a algo más: del infinito , de lo imposible al más allá. Queríamos hacer algo bonito para ti y aquí está.
Espero que os guste sólo un poquito menos que a nosotras.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This